• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳

سلامت - کلان نیوز

14مرداد
مصرف میوه و سبزیجات با زوال حافظه مقابله می کند

مصرف میوه و سبزیجات با زوال حافظه مقابله می کند

به گزارش مهر به نقل از ساوند هلث، میوه‌ها و سبزیجات رنگ روشن دارای مواد شیمیایی تقویت کننده سلامتی به نام فلاونوئیدها هستند که بیشترین منبع آن پرتقال، بلوبری، توت فرنگی و سیب است. این تحقیقات نشان داد افرادی که روزانه ۶۰۰ میلی گرم فلاونوئید مصرف می‌کنند، ۲۰ درصد کمتر در معرض زوال شناختی قرار […]

13مرداد
ترکیب موجود در میوه‌ها از بیماری پارکینسون پیشگیری می‌کند

ترکیب موجود در میوه‌ها از بیماری پارکینسون پیشگیری می‌کند

به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشکده پزشکی جان هاپکینز آمریکا پی بردند ترکیب فارنزول که به طور طبیعی در گیاهان دارویی و انواع توت‌ها و سایر میوه‌ها یافت می‌شود، از آسیب مغزی مرتبط با بیماری پارکینسون در مطالعات آزمایشگاهی جلوگیری کرده و آن را معکوس می‌کند. این ترکیب که در طعم […]

13مرداد
مکمل ویتامین D در درمان علائم دردناک روده تحریک پذیر بی تاثیر است

مکمل ویتامین D در درمان علائم دردناک روده تحریک پذیر بی تاثیر است

به گزارش مهر به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان آزمایشاتی را روی شرکت کنندگانی که از بیماری مزمن دستگاه گوارش رنج می‌برند انجام دادند تا ارزیابی کنند که آیا ویتامین D از شدت علائم آنها می‌کاهد و موجب بهبود کیفیت زندگی آنها می‌شود یا خیر. نتایج این مطالعه نشان داد که با وجود بهبود وضعیت […]

12مرداد
عدس خواص ضدویروسی در مقابله با کرونا دارد

عدس خواص ضدویروسی در مقابله با کرونا دارد

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، تا به امروز کروناویروس بیش از ۱۹۶ میلیون نفر را در سراسر جهان آلوده کرده و بیش از ۴.۲ میلیون کشته برجا گذاشته است. با وجود ظهور انواع واکسن‌های کووید ۱۹، سویه های جدید ویروس دائماً در حال ظهور هستند که همه تلاش‌ها برای مهار پاندمی را […]

10مرداد
خطرات زیاد ماندن صابون بر روی پوست

خطرات زیاد ماندن صابون بر روی پوست

حساسیت زایی صابون ها را از مواد شیمیایی قوی می سازند. پوست بسیاری از افراد در مقابل این مواد شیمیایی قدرت مقابله ندارد و دچار صدمه می شود. پوست بسیاری از افراد در بسیاری از موارد در برابر مواد شیمیایی قوی موجود در صابون ها واکنش های آلرژیک نشان می دهد. این واکنش ها در […]

09مرداد
فواید کافئین در کاهش خطر ابتلا به سرطان و سنگ کلیه

فواید کافئین در کاهش خطر ابتلا به سرطان و سنگ کلیه

به گزارش مهر به نقل از دیلی اکسپرس، کافئین می‌تواند بر سلامت کلی بدن تأثیر مثبت بگذارد و احتمال ابتلا به بیماری‌های تغییردهنده زندگی را کاهش دهد. تحقیقات نشان می‌دهد کافئین در کاهش ابتلا به بیماری‌های زیر موثر است. سرطان ثابت شده است که کافئین در کاهش بروز سرطان‌های دهان و گلو تاثیر دارد. در […]

09مرداد
نوزادانی که شیر مادر می خورند فشارخون سالم تری دارند

نوزادانی که شیر مادر می خورند فشارخون سالم تری دارند

به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، فشار خون پایین در اوایل عمر منجر به سلامت قلب و رگ‌های خونی در بزرگسالی می‌شود. دکتر «کوزتا میلیکو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر انتاریو کانادا، در این باره می‌گوید: «نوزادانی که حتی مقدار نسبتاً کمی از اولین شیر سینه مادر خود […]

06مرداد
نوشیدنی های مناسب کاهش علائم آرتروز و درد مفاصل

نوشیدنی های مناسب کاهش علائم آرتروز و درد مفاصل

به گزارش مهر به نقل از دیلی اکسپرس، پوکی استخوان شایع‌ترین نوع آرتروز مفاصل است. علت این بیماری، ساییده شدن تدریجی غضروف مفاصل است. انواع مختلفی از آرتروز از جمله آرتریت روماتوئید، نقرس و آرتریت پسوریازیس وجود دارد. افراد می‌توانند با ایجاد فقط چند تغییر در رژیم غذایی، احتمال درد آرتروز را کاهش دهند. مصرف […]

06مرداد
مصرف صبحگاهی پروتئین تاثیر بیشتری در عضله سازی دارد

مصرف صبحگاهی پروتئین تاثیر بیشتری در عضله سازی دارد

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، مطالعات محققان دانشگاه واسدا ژاپن نشان می‌دهد مصرف پروتئین در اوایل روز منجر به رشد عضلانی بیشتر می‌شود. پروفسور «شیگنوبو شیباتا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به طور معمول برای انسان، پروتئین دریافتی در وعده صبحانه به طور متوسط حدود ۱۵ گرم است که […]

05مرداد
اُمگا ۳ به تسکین سردردهای میگرنی کمک می کند

اُمگا ۳ به تسکین سردردهای میگرنی کمک می کند

به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، مطالعات نشان می‌دهد مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ به توقف میگرن کمک می‌کند. این اسید در غذاهایی مانند ماهی آزاد، ساردین و مغزیجات آجیلی یافت می‌شود. محققان دریافتند کسانی که سردرد مداوم دارند در صورت داشتن رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد ماهی روغنی مانند ماهی آزاد و […]