شعلهور شدن اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاههای فرانسه و انگلیس توافق ایران و چند کشور برای استرداد متهمان تحت تعقیب همه چیز درباره انسی ۲۰۲۴/ تری گیلیام جایزه افتخاری میگیرد جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد توقف شطرنجبازان روسیه برابر تیم های مردان و بانوان ایران ملی پوشان ایران حریفان خود را شناختند جوانان ایران لایق رتبههای بالا در مسابقات بینالمللی هستند تنیسورهای کمتر از ۱۲ سال ایران به دیدار ردهبندی رفتند
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه را، مطرح کرد.
رژیم غذایی نامناسب می تواند خطر چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و برخی سرطان ها را افزایش دهد.
کارشناسان می گویند رژیم غذایی سالم پس از درمان سرطان سینه مهم است.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی، از رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی و سلامت غذا خبر داد.
تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف بیشتر غذاهای دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری ها منجر شود.
سرپرست اداره امور فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از کم فروشی و گران فروشی محصولات سلامت محور به عنوان خط قرمز سازمان نام برد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با بیان اینکه تولید نان کامل از سال گذشته آغاز شده است، گفت: این برنامه را با قدرت ادامه خواهیم داد.
براساس یک مطالعه جدید، مصرف مکرر غذاهای دریایی می تواند احتمال قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خطرناک را افزایش دهد.
جایگزینی نمک با گزینه های سالم تر ممکن است به کاهش خطر مرگ در برابر بیماری های قلبی کمک کند.
تحقیقات نشان می دهد که چاقی ممکن است در تسریع پیری مغز نقش داشته باشد.