قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاههای اسرائیل سهم سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی رقابت ۵۷۲ تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا حسن یزدانی و کامران قاسمپور در اردو تیم ملی/المپیکیها جمع شدند دقایق سرنوشتساز برای هندبال قوچان/ حمایت مسؤولان حیاتی است به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
به گزارش مهر، ناصر کلانتری، با عنوان این مطلب که علم تغذیه تعادل شیر مادر با شیر خشک را تأیید نمیکند، افزود: نوزاد در ۶ ماه ابتدایی زندگی فقط از شیر مادر تغذیه میکند. وی ادامه داد: یک نوزاد از ماه ششم تا دوازدهم باید در کنار شیر مادر، از غذاهای کمکی بهرهمند شود. عضو […]
به گزارش مهر، زهرا عبداللهی، با اشاره به مصرف زیاد هویج و زنجبیل در دوران کرونا، اظهار داشت: مردم باید بدانند که ویتامین A فقط در هویج نیست و تمامی سبزیجات و میوههایی که رنگ زرد و نارنجی دارند، دارای ویتامین هستند. وی ادامه داد: برگهای تیره رنگ کاهو نیز همین ویتامین A را دارند […]
شهاب اولیایی، متخصص تغذیه در گفتگو با مهر در خصوص توصیههای تغذیهای برای قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا گفت: در خصوص تغذیه قبل از تزریق واکسن باید گفت رژیم غذایی خاصی لازم نیست و اگر به طور کلی رژیم غذایی داشته باشیم که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده باشد میتواند برای […]
علیرضا یارقلی، در گفتگو با مهر در خصوص تغذیه مناسب برای مقابله با بیماری کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن، گفت: مسئله بسیار مهم در خصوص مقابله با ویروس کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن رعایت رژیم غذایی مناسب و رعایت بایدها و نبایدهای تغذیهای است که از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند. این متخصص طب […]
به گزارش مهر به نقل از زی نیوز، محققان دریافتند که قند موجود در شیر مادر میتواند از عفونتهای استرپتوکوک گروه B موسوم به GBS در سلولها و بافتهای انسان و موشها پیشگیری کند. محققان دانشگاه وندربیلت آمریکا میگویند که الیگوساکاریدهای شیر انسانی (HMOs) یا رشتههای کوتاه مولکولهای قند فراوان در شیر مادر میتواند جایگزین […]
به گزارش مهر به نقل از زی نیوز، بر اساس تحقیقات جدید پژوهشگران دانشگاه کوئین ایرلند، خوردن غذاهای غنی از فلاونوئید مانند انواع توتها، سیب و گلابی میتواند سطح فشار خون سیستولیک را کاهش داده و تنوع میکروبیوم های روده را افزایش دهد. نتایج این مطالعه نشان داد که بالغ بر ۱۵.۲ درصد از ارتباط […]
به گزارش مهر به نقل از مدیکال اکسپرس، این تحقیق شامل بررسی ۵۴ مطالعه و ۸۷۴۷ شرکت کننده بود. به طور کلی، هیچ فایدهای از ویتامین D نسبت به دارونما برای بهبود سلامت ماهیچهها مشاهده نشد. برعکس به نظر میرسد که ویتامین D از نظر کاهش حداکثر قدرت در خم شدن زانو و تمایل به […]
به گزارش مهر به نقل از دیلی اکسپرس، روغن نارگیل بعد از فشرده شدن قسمت سفید و گوشتی نارگیل خشک یا تازه بدست میآید. در دمای اتاق، روغن نارگیل نسبتاً سفت و مومی شکل است. اما پس از گرم شدن به صورت رقیق درمی آید. به گفته محققان، روغن نارگیل به بهبود سلامت کلی قلب […]
به گزارش مهر به نقل از هلث سایت، گوجه فرنگی منبع اصلی لیکوپن، آنتی اکسیدان با انواع مزایای سلامت، از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان است. نتایج مطالعه اخیر نشان داده است که عصاره گوجه فرنگی برای سرکوب پیشروی و کلونی سازی سلول های بدخیم سرطان معده مفید است و […]
به گزارش مهر، سمانه سمیعی اظهار کرد: به منظور نظارت بر فرآوردههای طبیعی سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه چک لیست بازرسی در سال ۱۳۹۹ از واحدهای تولیدکننده این فرآوردهها مطابق با الزامات استاندارد بین المللی تدوین و ابلاغ شده است. وی با اشاره به بازرسی ادواری از واحدهای تولیدی، شرکتهای پخش، داروخانهها، عطاریها […]