• امروز : چهارشنبه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳

سلامت - کلان نیوز

31مرداد
ویتامین D از سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند

ویتامین D از سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند

به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، در حالی که سرطان روده بزرگ به طور کلی در حال کاهش است، اما موارد ابتلاء به این بیماری در میان افراد جوان در حال افزایش است. این روند صعودی به خاطر کاهش مصرف ویتامین D در غذاهایی مانند ماهی، قارچ، تخم مرغ و شیر است. شواهد […]

29مرداد
فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی های سبز سم زدا

فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی های سبز سم زدا

به گزارش مهر به نقل از زی نیوز، نوشیدنی‌های سبز اساساً به عنوان یک درمان برای بیماری‌های مزمن و برای بازگرداندن مواد معدنی و آنزیم‌های تخلیه شده در بدن توصیه می‌شوند. این نوشیدنی که عمدتاً از سبزیجات برگ سبز تازه و میوه‌های کم قند تهیه می‌شود، ترکیبی کامل از مواد مغذی غنی از کلروفیل غیرپاستوریزه […]

29مرداد
اندک تغییرات در رژیم غذایی به افزایش طول عمر کمک می کند

اندک تغییرات در رژیم غذایی به افزایش طول عمر کمک می کند

به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، در این مطالعه محققان دانشگاه میشیگان بیش از ۵۸۰۰ غذا را مورد ارزیابی قرار دادند و آنها را بر اساس میزان بیماری‌های تغذیه‌ای برای انسان و تأثیرشان بر محیط زیست رتبه بندی کرد. نتایج نشان داد جایگزینی ۱۰ درصد از کالری دریافتی روزانه از گوشت گاو و […]

26مرداد
رنگ پریدگی و خستگی از علائم کمبود آهن است

رنگ پریدگی و خستگی از علائم کمبود آهن است

به گزارش مهر به نقل از دیلی اکسپرس، در بین زنان دارای کمبود آهن در رژیم غذایی، دوره عادت ماهیانه و بارداری موجب تشدید آن می‌شود. علائم کمبود آهن شامل موارد زیر است. خستگی ناگهانی و طولانی مدت این نشانه یکی از شایع‌ترین علائم کمبود آهن است و به این دلیل رخ می‌دهد که بدن […]

25مرداد
۲۰ نکته طلایی برای بهبود کووید ۱۹/ تغذیه دوران کرونا

۲۰ نکته طلایی برای بهبود کووید ۱۹/ تغذیه دوران کرونا

به گزارش مهر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹، ۲۰ نکته کلیدی تغذیه در نظر گرفته است که اگر به درستی رعایت شود، می‌تواند از شدت بیماری بکاهد. ۱- مصرف آب را فراموش نکنید حتماً روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید. ۲- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع […]

21مرداد
ویتامین K برای سلامت قلب مفید است

ویتامین K برای سلامت قلب مفید است

به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه نیوادیت کووان آمریکا داده‌های بیش از ۵۰ هزار نفر را که در مطالعه رژیم غذایی، سرطان و سلامت دانمارک در یک دوره ۲۳ ساله شرکت کرده بودند مورد بررسی قرار دادند. آنها بررسی کردند آیا افرادی که غذاهای حاوی ویتامین K بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر […]

21مرداد
مضرات غذاهای دودی برای سلامت انسان/وجود ترکیبات سرطانزا

مضرات غذاهای دودی برای سلامت انسان/وجود ترکیبات سرطانزا

به گزارش مهر، گلبن سهراب، با اشاره به اینکه خطر استفاده از ۵۰ گرم سوسیس دودی معادل مصرف یک پاکت سیگار یا چهار روز تنفس در هوای آلوده شهری است، افزود: متأسفانه اخیراً مصرف غذاهای دودی به ویژه گوشت، سوسیس، کالباس و ماهی رواج زیادی پیدا کرده است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید […]

20مرداد
آب گوجه فرنگی در کاهش کلسترول موثر است

آب گوجه فرنگی در کاهش کلسترول موثر است

به گزارش مهر به نقل از دیلی اکسپرس، محققان دانشگاه پزشکی چین در تایوان، فواید سلامت مصرف لیکوپن، ماده شیمیایی گیاهی که بیشتر در میوه های قرمز یافت می شود را مورد بررسی قرار دادند. در این آزمایش، به ۲۵ شرکت کننده روزانه ۲۸۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی به مدت دو ماه داده شد. […]

20مرداد
راه های طبیعی کاهش قندخون را بشناسید

راه های طبیعی کاهش قندخون را بشناسید

به گزارش مهر به نقل از دیلی اکسپرس، در حالی که افزایش قندخون علامت کلیدی دیابت است، در افراد فاقد دیابت نیز رایج است اما کنترل و مدیریت میزان آن کمک می‌کند تا سالم بمانید. ورزش منظم ورزش منظم نه تنها به کنترل وزن کمک می‌کند بلکه حساسیت به انسولین را نیز افزایش می‌دهد. همچنین […]

19مرداد
فواید “ریحان” در تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش درد

فواید “ریحان” در تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش درد

به گزارش مهربه نقل از زی نیوز، گیاه ریحان حاوی ویتامین هایA ،C ،E ، K و اُمگا ۳ است. همچنین حاوی مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منگنز، فسفر، روی و پتاسیم است. این گیاه دارای مزایای اثبات شده مختلفی از جمله ضد التهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده سیستم ایمنی، کاهش دهنده درد و محافظ […]