قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاههای اسرائیل سهم سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی رقابت ۵۷۲ تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا حسن یزدانی و کامران قاسمپور در اردو تیم ملی/المپیکیها جمع شدند دقایق سرنوشتساز برای هندبال قوچان/ حمایت مسؤولان حیاتی است به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، در حالی که سرطان روده بزرگ به طور کلی در حال کاهش است، اما موارد ابتلاء به این بیماری در میان افراد جوان در حال افزایش است. این روند صعودی به خاطر کاهش مصرف ویتامین D در غذاهایی مانند ماهی، قارچ، تخم مرغ و شیر است. شواهد […]
به گزارش مهر به نقل از زی نیوز، نوشیدنیهای سبز اساساً به عنوان یک درمان برای بیماریهای مزمن و برای بازگرداندن مواد معدنی و آنزیمهای تخلیه شده در بدن توصیه میشوند. این نوشیدنی که عمدتاً از سبزیجات برگ سبز تازه و میوههای کم قند تهیه میشود، ترکیبی کامل از مواد مغذی غنی از کلروفیل غیرپاستوریزه […]
به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، در این مطالعه محققان دانشگاه میشیگان بیش از ۵۸۰۰ غذا را مورد ارزیابی قرار دادند و آنها را بر اساس میزان بیماریهای تغذیهای برای انسان و تأثیرشان بر محیط زیست رتبه بندی کرد. نتایج نشان داد جایگزینی ۱۰ درصد از کالری دریافتی روزانه از گوشت گاو و […]
به گزارش مهر به نقل از دیلی اکسپرس، در بین زنان دارای کمبود آهن در رژیم غذایی، دوره عادت ماهیانه و بارداری موجب تشدید آن میشود. علائم کمبود آهن شامل موارد زیر است. خستگی ناگهانی و طولانی مدت این نشانه یکی از شایعترین علائم کمبود آهن است و به این دلیل رخ میدهد که بدن […]
به گزارش مهر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹، ۲۰ نکته کلیدی تغذیه در نظر گرفته است که اگر به درستی رعایت شود، میتواند از شدت بیماری بکاهد. ۱- مصرف آب را فراموش نکنید حتماً روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید. ۲- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع […]
به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه نیوادیت کووان آمریکا دادههای بیش از ۵۰ هزار نفر را که در مطالعه رژیم غذایی، سرطان و سلامت دانمارک در یک دوره ۲۳ ساله شرکت کرده بودند مورد بررسی قرار دادند. آنها بررسی کردند آیا افرادی که غذاهای حاوی ویتامین K بیشتری مصرف میکنند، کمتر […]
به گزارش مهر، گلبن سهراب، با اشاره به اینکه خطر استفاده از ۵۰ گرم سوسیس دودی معادل مصرف یک پاکت سیگار یا چهار روز تنفس در هوای آلوده شهری است، افزود: متأسفانه اخیراً مصرف غذاهای دودی به ویژه گوشت، سوسیس، کالباس و ماهی رواج زیادی پیدا کرده است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید […]
به گزارش مهر به نقل از دیلی اکسپرس، محققان دانشگاه پزشکی چین در تایوان، فواید سلامت مصرف لیکوپن، ماده شیمیایی گیاهی که بیشتر در میوه های قرمز یافت می شود را مورد بررسی قرار دادند. در این آزمایش، به ۲۵ شرکت کننده روزانه ۲۸۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی به مدت دو ماه داده شد. […]
به گزارش مهر به نقل از دیلی اکسپرس، در حالی که افزایش قندخون علامت کلیدی دیابت است، در افراد فاقد دیابت نیز رایج است اما کنترل و مدیریت میزان آن کمک میکند تا سالم بمانید. ورزش منظم ورزش منظم نه تنها به کنترل وزن کمک میکند بلکه حساسیت به انسولین را نیز افزایش میدهد. همچنین […]
به گزارش مهربه نقل از زی نیوز، گیاه ریحان حاوی ویتامین هایA ،C ،E ، K و اُمگا ۳ است. همچنین حاوی مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منگنز، فسفر، روی و پتاسیم است. این گیاه دارای مزایای اثبات شده مختلفی از جمله ضد التهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده سیستم ایمنی، کاهش دهنده درد و محافظ […]