حکم بازداشت «نتانیاهو» صادر شود، تشکیلات خودگردان تنبیه میشود! زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ میآید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک حذف پنج نماینده دیگر ایران در بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند حریفان ایران در جام جهانی مشخص شدند
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، زنان یائسه با افزایش خطر ابتلاء به سرطان سینه مواجه هستند که در صورت اضافه وزن و کلسترول بالا، فشار خون بالا یا هر دو افزایش مییابد. از آنجایی که بدن به طور طبیعی اسیدهای چرب غیراشباع تولید نمیکند، ترکیب مواد غذایی سرشار از این اسیدها، […]
به گزارش خبرنگار مهر، الهام اختری در خصوص راههای جلوگیری از ابتلاء به کرونا گفت: پیشگیری مهمترین موضوع در پیشگیری از ابتلاء به کرونا است و پرهیز از حضور در جمع نیز دیگر موردی است که باید رعایت شود. وی توصیه کرد اگر ضرورتی برای خروج از منزل است حتماً از ماسک مناسب استفاده شود […]
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا غلامی، با اشاره به ضرورت حفظ نکات در طبخ غذای گرم، یادآور شد: یکی از نکات مهم در سلامت غذای گرم، رعایت بهداشت فردی کسانی است که در تهیه، طبخ و توزیع نذورات، درگیر هستند. از سوی دیگر، رعایت بهداشت محیط طبخ و توزیع غذا نیز اهمیت زیادی دارد. وی […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، بسیاری از مردم فیبر را به عنوان ماده مغذی می شناسند. اما این ماده نقش کلیدی در ترکیب میکروبیوم روده هم دارد. وقتی باکتریهای روده فیبر را تجزیه میکنند، اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه خاصی تولید میکنند که منبع اصلی تغذیه سلولهای روده بزرگ است. تحقیقات […]
به گزارش خبرگزاری مهر، گلبن سهراب، با بیان اینکه فضله موش ممکن است حاوی ویروسها و باکتریهای بیماری زای متعددی باشد، افزود: اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بیتردید تمام برنج را باید دور بریزیم. گلبن سهراب اظهار کرد: از مهمترین ویروسهایی که از طریق مدفوع موش میتوانند به انسان منتقل شوند «هانتاویروس ها» […]
به گزارش خبرگزاری مهر، آرزو حقیقیان با اشاره به میزان ضایعات و دورریز غذا در جهان گفت: بر اساس آمار سازمان جهانی خواربار و کشاورزی هر سال حدود ۱,۳ بیلیون تن از مواد غذایی یعنی یک سوم مواد غذایی تولید شده در دنیا از بین میرود. این استادیار دانشگاه با اشاره به اینکه ضایعات غذایی […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، افراد مبتلا به دیابت که غذا خوردن خود را به یک بازه ۱۰ ساعته روزانه محدود میکردند، سطح قند خونشان در محدوده طبیعی بود. محققان دریافتند که این بیماران همچنین سطح قند خون ۲۴ ساعته پایینتری را تجربه کردند و بهطور مداوم قند […]
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس تحقیقات ملی، تغذیه انحصاری با شیرمادر در کشور سال ۷۹ بالغ بر ۴۴.۱ درصد بود که در سال ۸۹ به ۵۳.۱ درصد و در سال ۹۶ به ۴۷.۴ درصد رسید. همچنین، تغذیه انحصاری با شیرمادر در سال ۹۶ برای شهرها ۴۵.۹ درصد و روستاها ۵۰.۹ درصد بوده است. این […]
به گزارش خبرگزاری مهر، بانک شیر مادران بیمارستان شهید اکبر آبادی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران، با پشتوانه ۵۰۰ مادر در مدت دو سال برای دو هزار نوزاد نارس، شیر فراهم کرده است، نوزادانی که با شیر این مادران؛ حیاتی دوباره به آنها بخشیده میشود. بانک شیر مادران با انجام آزمایشات بر روی مادر […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «مریل لباف»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان زنان و بریگهام در بوستون، میگوید: «ما دریافتیم که مکمل ویتامین D باعث کاهش شکستگی در شرکت کنندگان نمیشود.» در این مطالعه، بیش از ۲۵۰۰۰ سالمند به طور تصادفی ۲۰۰۰ واحد ویتامین D یا دارونما مصرف کردند […]