بزرگترین سرکوب/گزارش«CNN»ازآمار بازداشت دانشجویان درکمتر از۱۵روز! خانواده اساس هویت و تربیت انسانها را شکل میدهد عرضه فیلمهای خارجی پلتفرمها زیر نظر سازمان سینمایی رفت برگزاری اردوهای تیم ملی دوومیدانی با حمایت کامل کمیته ملی المپیک پیگیری سوپر لیگ کاراته با تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ دیدار تیم ملی والیبال دانشآموزی ایران با رهبر انقلاب ما با دولتها میجنگیم/ چرا دورتموند از پاریسنژرمن متنفر است؟
به گزارش خبرنگار مهر، شاید یکی از علل ضعیف شدن بدن در مقابل بیماریها، نحوه تغذیه افراد باشد که امروزه به شکل عجیبی در حال اتفاق افتادن است. به طوری که کمتر کسانی هستند که سر ساعت، صبحانه، ناهار و شام میخورند. گرایش به سمت زندگی صنعتی و خارج شدن از الگوی مناسب تغذیه، منجر […]
به گزارش خبرنگار مهر، آهن یکی از مهمترین مواد معدنی موجود در بدن انسان است که برای حفظ سلامتی تک تک سلولها مورد نیاز است. در حالی که تمام سلولها حاوی آهن هستند، اما این ماده معدنی بیشتر در گلبولهای قرمز خون یافت میشوند. شایعترین علائم کم خونی رنگ پریدگی لبها، احساس خستگی، سرگیجه و […]
به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گزارش آخرین وضعیت بررسی رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور در مقابله با ویروس کرونا و تشریح جدیدترین گزارش عملکرد بخش بهداشت شکایات مردمی سامانه ۱۹۰ را اعلام کرد. نتایج اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۱۶ تا ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ به این شرح […]
به گزارش خ برنگار مهر به نقل از مدیسن نت، «مارجوری مککالو»، سرپرست تیم تحقیق و مدیر ارشد علمی تحقیقات اپیدمیولوژی در انجمن سرطان آمریکا، توضیح داد: «نوشیدنیهای شیرینشده با شکر از عوامل خطر شناخته شده برای افزایش وزن، اضافه وزن و چاقی هستند.» بر اساس این مطالعه، به نظر میرسد نتایج مربوط به شاخص […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، برای رسیدن به این نتیجه، تیم تحقیق دادههای مطالعه VITAL (کارآزمایی ویتامین D و امگا ۳) را که شامل اطلاعات بیش از ۲۵۰۰۰ بزرگسال آمریکایی بود، مورد بررسی قرار داد. محققان با استفاده از پرسشنامههایی که قبل از کارآزمایی، شش ماه پس از شروع آن و […]
به گزارش خبرگزاری مهر، سعیده اسمعیلی، با اشاره به شرایط نگهداری شیر گفت: شیر خام به شدت مستعد فاسد شدن است و از بین بردن میکروبهای بیماریزا سبب سالم سازی و افزایش زمان ماندگاری شیر میشود. وی، فرایند پاستوریزاسیون را یکی از روشهایی عنوان کرد که برای از بین بردن میکروبهای بیماریزای موجود در شیر […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، «الکساندرا جانستون»، نویسنده این مطالعه و متخصص تغذیه در دانشگاه آبردین اسکاتلند، گفت: «مفهوم زمان خوردن غذا برای تأثیرگذاری بر سلامت همواره مطرح بوده است. این توصیه که “همانند یک پادشاه صبحانه بخور و مانند یک فقیر شام بخور” طرفداران زیادی دارد.» وی در ادامه میافزاید: […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، در میان چندین تغییر مورد سبک زندگی در نظر گرفته شده، مانند رژیم غذایی، کاهش وزن، فعالیت بدنی و غیره، این مطالعه نشان داد که بیشترین تأثیر بر کاهش حوادث قلبی عروقی ممکن است ناشی از اتخاذ رژیم غذایی با رویکردهای غذایی برای توقف فشار خون […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، این یافتهها حاصل پیگیری سلامت قلب در بین بیش از ۱۰۳ هزار مرد و زن در فرانسه برای حدود یک دهه است. «ماتیلد توویر»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه سوربن فرانسه، گفت: «ما مشاهده کردیم که مصرف بیشتر شیرین کنندههای مصنوعی با افزایش خطر بیماریهای قلبی […]
به گزارش خبرگزاری مهر، گلبن سهراب، با اشاره به اینکه یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشتهای فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس است، اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه میشود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتریها کاهش یابد. وی افزود: نیتریت در […]