• امروز : چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳

سلامت - کلان نیوز

30شهریور
بهترین ساعت غذا خوردن/ فاصله صبحانه تا ناهار

بهترین ساعت غذا خوردن/ فاصله صبحانه تا ناهار

به گزارش خبرنگار مهر، شاید یکی از علل ضعیف شدن بدن در مقابل بیماری‌ها، نحوه تغذیه افراد باشد که امروزه به شکل عجیبی در حال اتفاق افتادن است. به طوری که کمتر کسانی هستند که سر ساعت، صبحانه، ناهار و شام می‌خورند. گرایش به سمت زندگی صنعتی و خارج شدن از الگوی مناسب تغذیه، منجر […]

29شهریور
شایع ترین علائم کم خونی را بشناسید/ روش های تأمین آهن بدن

شایع ترین علائم کم خونی را بشناسید/ روش های تأمین آهن بدن

به گزارش خبرنگار مهر، آهن یکی از مهم‌ترین مواد معدنی موجود در بدن انسان است که برای حفظ سلامتی تک تک سلول‌ها مورد نیاز است. در حالی که تمام سلول‌ها حاوی آهن هستند، اما این ماده معدنی بیشتر در گلبول‌های قرمز خون یافت می‌شوند. شایع‌ترین علائم کم خونی رنگ پریدگی لب‌ها، احساس خستگی، سرگیجه و […]

28شهریور
نانوایی ها همچنان در صدر شکایات بهداشتی مردم

نانوایی ها همچنان در صدر شکایات بهداشتی مردم

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گزارش آخرین وضعیت بررسی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور در مقابله با ویروس کرونا و تشریح جدیدترین گزارش عملکرد بخش بهداشت شکایات مردمی سامانه ۱۹۰ را اعلام کرد. نتایج اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ ۱۶ تا ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ به این شرح […]

27شهریور
نوشیدنی های گازدار و افزایش احتمال ابتلا به سرطان های مرگبار

نوشیدنی های گازدار و افزایش احتمال ابتلا به سرطان های مرگبار

به گزارش خ برنگار مهر به نقل از مدیسن نت، «مارجوری مک‌کالو»، سرپرست تیم تحقیق و مدیر ارشد علمی تحقیقات اپیدمیولوژی در انجمن سرطان آمریکا، توضیح داد: «نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر از عوامل خطر شناخته شده برای افزایش وزن، اضافه وزن و چاقی هستند.» بر اساس این مطالعه، به نظر می‌رسد نتایج مربوط به شاخص […]

25شهریور
ویتامین D و روغن ماهی به قوی ماندن افراد مسن کمک نمی کنند

ویتامین D و روغن ماهی به قوی ماندن افراد مسن کمک نمی کنند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، برای رسیدن به این نتیجه، تیم تحقیق داده‌های مطالعه VITAL (کارآزمایی ویتامین D و امگا ۳) را که شامل اطلاعات بیش از ۲۵۰۰۰ بزرگسال آمریکایی بود، مورد بررسی قرار داد. محققان با استفاده از پرسشنامه‌هایی که قبل از کارآزمایی، شش ماه پس از شروع آن و […]

24شهریور
نکاتی در مورد نگهداری شیرهای بسته بندی/ از پاستوریزه تا استرلیزه

نکاتی در مورد نگهداری شیرهای بسته بندی/ از پاستوریزه تا استرلیزه

به گزارش خبرگزاری مهر، سعیده اسمعیلی، با اشاره به شرایط نگهداری شیر گفت: شیر خام به شدت مستعد فاسد شدن است و از بین بردن میکروب‌های بیماری‌زا سبب سالم سازی و افزایش زمان ماندگاری شیر می‌شود. وی، فرایند پاستوریزاسیون را یکی از روش‌هایی عنوان کرد که برای از بین بردن میکروب‌های بیماری‌زای موجود در شیر […]

23شهریور
صبحانه مفصل در کاهش وزن تاثیری ندارد

صبحانه مفصل در کاهش وزن تاثیری ندارد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، «الکساندرا جانستون»، نویسنده این مطالعه و متخصص تغذیه در دانشگاه آبردین اسکاتلند، گفت: «مفهوم زمان خوردن غذا برای تأثیرگذاری بر سلامت همواره مطرح بوده است. این توصیه که “همانند یک پادشاه صبحانه بخور و مانند یک فقیر شام بخور” طرفداران زیادی دارد.» وی در ادامه می‌افزاید: […]

22شهریور
تاثیر تغییر رژیم غذایی بر کاهش ریسک قلبی افراد مبتلا به فشارخون

تاثیر تغییر رژیم غذایی بر کاهش ریسک قلبی افراد مبتلا به فشارخون

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، در میان چندین تغییر مورد سبک زندگی در نظر گرفته شده، مانند رژیم غذایی، کاهش وزن، فعالیت بدنی و غیره، این مطالعه نشان داد که بیشترین تأثیر بر کاهش حوادث قلبی عروقی ممکن است ناشی از اتخاذ رژیم غذایی با رویکردهای غذایی برای توقف فشار خون […]

20شهریور
شیرین کننده های مصنوعی سلامت قلب را به خطر می اندازند

شیرین کننده های مصنوعی سلامت قلب را به خطر می اندازند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، این یافته‌ها حاصل پیگیری سلامت قلب در بین بیش از ۱۰۳ هزار مرد و زن در فرانسه برای حدود یک دهه است. «ماتیلد توویر»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه سوربن فرانسه، گفت: «ما مشاهده کردیم که مصرف بیشتر شیرین کننده‌های مصنوعی با افزایش خطر بیماری‌های قلبی […]

19شهریور
محبوب ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می آورد

محبوب ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می آورد

به گزارش خبرگزاری مهر، گلبن سهراب، با اشاره به اینکه یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشت‌های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس است، اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه می‌شود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتری‌ها کاهش یابد. وی افزود: نیتریت در […]