تعطیلی گذرگاه رفح موجب وخامت هرچه بیشتر اوضاع انسانی خواهد شد محدودیتهای ترافیکی پایان هفته اعلام شد کیلین مورفی : فقط دارم کار میکنم/ برنامه ۵ ساله ندارم برگزیدگان رویداد فیلمنامهنویسی «کودکان غزه» معرفی شدند نقش تغذیه مناسب در کنترل آسم را جدی بگیرید هانیه رستمیان در تپانچه ۲۵ متر پنجم شد دبیر: در المپیک اگر یک طلا هم بگیریم هنر کردیم ۳ ملیپوش والیبال لیگ ملتها را از دست دادند
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، کروم معدنی در بسیاری از غذاها، البته به مقدار کم، وجود دارد. حال آیا نیاز است که مکمل آن مصرف شود. «سامانتا هلر»، کارشناس ارشد تغذیه بالینی در دانشگاه نیویورک، میگوید: «شواهد یا پشتیبانی کمی برای مصرف مکمل کروم وجود دارد، اگرچه تبلیغات نشان میدهد […]
به گزارش خبرگزاری مهر، کافئین چه فواید و مضراتی برای بدن انسان دارد. خواص کافئین برای بدن مفید برای کبد و بیماری کبد چرب کاهش خطر ابتلاء به دیابت، البته اگه با چای قند یا با قهوه شکر نخورید. افزایش سطح هشیاری درمان سیاهی دور چشم به خاطر خاصیت ضد التهابی یک ضد آفتاب طبیعی […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، در طی سه کارآزمایی بالینی، محققان دریافتند که مکملهای ویتامین D در کاهش خطر پیشرفت پیش دیابت به دیابت نوع ۲ مؤثر هستند. در طی سه سال، فقط کمتر از ۲۳ درصد از بیماران مورد مطالعه که از ویتامین D استفاده میکردند، به دیابت مبتلا شدند، […]
به گزارش خبرگزاری مهر، غزاله اسلامیان اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری، کمبود ماده مغذی یا آلرژی غذایی نیستند و از یک رژیم غذایی سالم پیروی میکنند، نیازی به دریافت مکملهای مولتی ویتامین مینرال ندارند. به گفته وی، در برخی افراد طبق نظر پزشک ممکن است نیاز به تجویز مکمل یک یا چند ماده مغذی […]
به گزارش خبرگزاری مهر، تیرنگ نیستانی گفت: یکی از باورهای غلط و متداولی که بین عموم مردم رواج دارد این است که هر زمان احساس ضعف یا گرسنگی دارید، بیسکویت سبوس دار بخورید. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: اضافه شدن سبوس به مواد غذایی مثل بیسکویت، نانها و ماکارونی، ارزش و […]
به گزارش خبرگزاری مهر، منصور رضایی دکترای تغذیه و رژیم غذایی در گفتگو با رادیو سلامت، افزود: در فصل زمستان، تمایل بدن انسان، به خوراکیهای چرب زیاد است و افراد تحرک زیادی هم ندارند از این رو، همین امر موجب میشود اواخر اسفند، افراد دچار چاقی شوند. وی ادامه داد: در فصل زمستان مصرف سبزیجات […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید در مقیاس بزرگ نشان میدهد که غذاهای فوق فرآوری شده خطر ابتلاء به انواع سرطانها و مرگ ناشی از آن را افزایش میدهند. محققان گزارش دادند که هر ۱۰ درصد افزایش مصرف این غذاها در رژیم غذایی، خطر کلی ابتلاء به سرطان را […]
به گزارش خبرگزاری مهر، کوروش جعفریان، با بیان این مطلب که روز به روز بر آمار چاقی در کل جهان اضافه میشود، گفت: متأسفانه هیچ کشوری تا به حال موفق به کاهش آمار چاقی در افراد کشورش نشده است. وی همچنین افزود: اگر بخواهیم در یک جامعه بزرگ غربالگری کنیم، بهترین روش، اندازه گیری BMI […]
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، در یک مطالعه جدید، محققان کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی ابتلا به سرطان، مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماریهای خودایمنی را در میان افرادی با شاخص توده بدنی پایینتر (BMI) که مکملهای ویتامین D مصرف میکردند، دریافتند، اما در بین افرادی که BMI […]
به گزارش خبرگزاری مهر، رضا همایونفر، در برنامه ضربان شبکه سلامت، رژیم غذایی ضد سرطان را مبتنی بر رژیم غذایی با مصرف سبزیجات بیشتر دانست و در پاسخ به این سوال که مصرف کدام نوع از مواد غذایی، پیشگیری کننده از سرطان هستند، افزود: سبزیجات، انواع کلم و به خصوص کلم بروکلی، به خاطر دارا […]