چگونه از چاقی کودکان جلوگیری کنیم 10 مهر 1401

چگونه از چاقی کودکان جلوگیری کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر، غزاله اسلامیان گفت: روند افزایشی شیوع اضافه وزن و چاقی فقط محدود به بزرگسالان نیست و متأسفانه به ویژه در پاندمی کرونا روند افزایش وزن در کودکان و نوجوانان شدت گرفت. وی افزود: اضافه وزن و چاقی کودکان، علاوه بر اینکه پیامدهای ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، قلبی عروقی، ریوی، […]

سلامت - کلان نیوز
۱۴ باور نادرست درباره تغذیه کودک با شیرمادر 26 مرداد 1401

۱۴ باور نادرست درباره تغذیه کودک با شیرمادر

به گزارش خبرگزاری مهر، شیرمادر تغذیه‌ای ایده‌آل برای نوزادان است؛ ماده مغذی که سلامت، تندرستی و تکامل کودک را از تولد تا پایان زندگی تضمین می‌کند و باعث ایجاد رابطه عاطفی خاص میان کودک و مادر می‌شود. ۱۴ باور نادرست درباره تغذیه با شیر مادر ۱- کودکان به صورت غریزی پس از تولد سینه‌های مادر […]

نقش تغذیه در کنترل فشارخون بارداری/ پرهیز از مصرف غذاهای شور 25 مرداد 1401

نقش تغذیه در کنترل فشارخون بارداری/ پرهیز از مصرف غذاهای شور

به گزارش خبرگزاری مهر، غزاله اسلامیان گفت: فشار خون بالا ممکن است قبل از بارداری و یا قبل از هفته بیستم بارداری تشخیص داده شود. در برخی موارد نیز پرفشاری خون پس از هفته ۲۰ بارداری تشخیص داده می‌شود که همراه با دفع پروتئین از ادرار است و به پره اکلامپسی معروف است. وی عدم […]

کمبود ویتامین D علت بروز التهاب مزمن 24 مرداد 1401

کمبود ویتامین D علت بروز التهاب مزمن

به گزارش خ برنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، التهاب بخش مهمی از روند بهبودی بدن است. اما هنگامی که ادامه یابد، می‌تواند به طیف گسترده‌ای از بیماری‌های پیچیده از جمله دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و بیماری‌های خودایمنی منجر شود. در این مطالعه، داده‌های ژنتیکی ۲۹۴,۹۷۰ شرکت‌کننده با استفاده از تصادفی‌سازی مندلیفی برای […]

احتمال شکستگی استخوان در زنان گیاهخوار بیشتر است 23 مرداد 1401

احتمال شکستگی استخوان در زنان گیاهخوار بیشتر است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان پی بردند زنان میانسالی که هرگز گوشت نمی‌خورند ممکن است بیشتر از زنانی که به طور منظم گوشت یا ماهی مصرف می‌کنند دچار شکستگی لگن شوند. مطالعات بیشتری برای درک اینکه چرا گیاهخواران به نظر بیشتر در معرض خطر شکستگی لگن هستند، مورد نیاز […]

ویتامین D برای بیماران حیاتی است/ علائم فیبرومیالژیا را بشناسیم 22 مرداد 1401

ویتامین D برای بیماران حیاتی است/ علائم فیبرومیالژیا را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، مرجان باژن گفت: بسیاری از بزرگسالان در ابتدای تشخیص بیماری فیبرومیالژیا، مبتلا به کمبود ویتامین D هستند، در حالی که این ویتامین برای این بیماران حیاتی است. وی با اشاره به مطالعات انجام شده افزود: کمبود ویتامین D می‌تواند موجب درد عضلانی و استخوانی شود و افزایش سطح آن ممکن است […]

رژیم غذایی حاوی اُمگا۳ ریسک سرطان سینه را در زنان چاق کاهش می دهد 20 مرداد 1401

رژیم غذایی حاوی اُمگا۳ ریسک سرطان سینه را در زنان چاق کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، زنان یائسه با افزایش خطر ابتلاء به سرطان سینه مواجه هستند که در صورت اضافه وزن و کلسترول بالا، فشار خون بالا یا هر دو افزایش می‌یابد. از آنجایی که بدن به طور طبیعی اسیدهای چرب غیراشباع تولید نمی‌کند، ترکیب مواد غذایی سرشار از این اسیدها، […]

راههای پیشگیری از ابتلا به کرونا/تغذیه موثر در تقویت سیستم ایمنی 18 مرداد 1401

راههای پیشگیری از ابتلا به کرونا/تغذیه موثر در تقویت سیستم ایمنی

به گزارش خبرنگار مهر، الهام اختری در خصوص راههای جلوگیری از ابتلاء به کرونا گفت: پیشگیری مهمترین موضوع در پیشگیری از ابتلاء به کرونا است و پرهیز از حضور در جمع نیز دیگر موردی است که باید رعایت شود. وی توصیه کرد اگر ضرورتی برای خروج از منزل است حتماً از ماسک مناسب استفاده شود […]

نذورات گرم سریعا مصرف شود/ حداکثر زمان نگهداری در خارج از یخچال 17 مرداد 1401

نذورات گرم سریعا مصرف شود/ حداکثر زمان نگهداری در خارج از یخچال

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا غلامی، با اشاره به ضرورت حفظ نکات در طبخ غذای گرم، یادآور شد: یکی از نکات مهم در سلامت غذای گرم، رعایت بهداشت فردی کسانی است که در تهیه، طبخ و توزیع نذورات، درگیر هستند. از سوی دیگر، رعایت بهداشت محیط طبخ و توزیع غذا نیز اهمیت زیادی دارد. وی […]

مصرف بیشتر فیبر برای سلامت بدن مفید است 16 مرداد 1401

مصرف بیشتر فیبر برای سلامت بدن مفید است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، بسیاری از مردم فیبر را به عنوان ماده مغذی می شناسند. اما این ماده نقش کلیدی در ترکیب میکروبیوم روده هم دارد. وقتی باکتری‌های روده فیبر را تجزیه می‌کنند، اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه خاصی تولید می‌کنند که منبع اصلی تغذیه سلول‌های روده بزرگ است. تحقیقات […]

خطر انتقال ویروس مرگبار از طریق برنج پخته شده با فضله موش 15 مرداد 1401

خطر انتقال ویروس مرگبار از طریق برنج پخته شده با فضله موش

به گزارش خبرگزاری مهر، گلبن سهراب، با بیان اینکه فضله موش ممکن است حاوی ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری زای متعددی باشد، افزود: اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بی‌تردید تمام برنج را باید دور بریزیم. گلبن سهراب اظهار کرد: از مهم‌ترین ویروس‌هایی که از طریق مدفوع موش می‌توانند به انسان منتقل شوند «هانتاویروس ها» […]