• امروز : چهارشنبه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳

سلامت - کلان نیوز

21اسفند
ایرانی‌ها بزرگ ترین مصرف کننده نان در جهان هستند

ایرانی‌ها بزرگ ترین مصرف کننده نان در جهان هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، در همایش نان کامل که روز یکشنبه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، افزود: این همایش علمی و اجرایی با حضور سیاستگذاران حوزه تغذیه و تولیدکنندگان نان و آرد سالم در حال برگزاری است. رئیس همایش، نقش محوری و اثرگذار “نان” بر سفره مردم و اقتصاد کشور […]

20اسفند
ارتباط واکسن کووید و انتقال آنتی بادی به نوزاد با تغذیه شیرمادر

ارتباط واکسن کووید و انتقال آنتی بادی به نوزاد با تغذیه شیرمادر

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، این یافته بسیار مهم است، زیرا نوزادان زیر ۶ ماه واجد شرایط دریافت واکسن کووید نیستند. دکتر «ویویان والکارس»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه آلاباما، می‌گوید: «ما فکر می‌کنیم که شیر مادر ممکن است نقش مهمی در محافظت از نوزادان در شش ماه اول […]

19اسفند
وضعیت چاقی در زنان و مردان ایرانی/ ارتباط چاقی با مرگ های زودرس

وضعیت چاقی در زنان و مردان ایرانی/ ارتباط چاقی با مرگ های زودرس

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس یک مطالعه وسیع جدید جهانی که به تازگی در نشریه معتبر «لنست» منتشر شده، بیش از یک میلیارد نفر (۸۸۰ میلیون بزرگسال و ۱۵۹ میلیون کودک و نوجوان) در جهان مبتلا به چاقی هستند و نرخ چاقی طی سه دهه گذشته در جمعیت بزرگسال بیش از ۲ برابر و […]

18اسفند
۳۰ درصد نان مصرفی در کشور دورریز می شود

۳۰ درصد نان مصرفی در کشور دورریز می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، با بیان اینکه نان غذای ا‎صلی سفره بخش بزرگی از جمعیت جهان و ایران است، اظهار کرد: سرانه روزانه مصرف نان در کشور ما ۳۲۰ گرم است که در واقع تأمین کننده ۴۰ تا ۵۰ درصد انرژی دریافتی، ۴۰ درصد پروتئین مورد نیاز و ۸۰ درصد آهن دریافتی روزانه […]

17اسفند
جهان یک میلیارد جمعیت چاق دارد

جهان یک میلیارد جمعیت چاق دارد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، بر اساس گزارش جدید منتشرشده، اکنون نزدیک به ۸۸۰ میلیون بزرگسال و همچنین ۱۵۹ میلیون کودک با چاقی زندگی می‌کنند. نرخ چاقی برای کودکان و نوجوانان بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ در سراسر جهان چهار برابر شده و از ۱.۷ درصد به ۶.۹ درصد برای دختران […]

16اسفند
نظارت سختگیرانه سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشتی

نظارت سختگیرانه سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشتی

به گزارش خبرگزاری مهر، نیره ذکی‌پور، درباره نحوه نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشت ی مانند سوسیس و کالباس، اظهار داشت: با توجه به نظارت‌های مستمر سازمان و استفاده از مواد اولیه ایمن و باکیفیت، سوسیس و کالباس و سایر فراورده‌های گوشتی مناسب و باکیفیت خوب در کشور تولید می‌شود و از آن‌جایی […]

15اسفند
تداوم افزایش مرگ ناشی از مصرف مشروبات الکلی در آمریکا

تداوم افزایش مرگ ناشی از مصرف مشروبات الکلی در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها آمریکا، بین سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۲۱ (آخرین آمار موجود)، میانگین تعداد مرگ و میر ناشی از مصرف بیش از حد الکل در این کشور از بیش از ۴۰ هزار مورد [۲۹ ٪] افزایش یافته و به ۱۷۸ هزار […]

13اسفند
تقلب در موادغذایی گران قیمت و کمیاب بیشتر است

تقلب در موادغذایی گران قیمت و کمیاب بیشتر است

به گزارش خبرگزاری مهر، هاله سمیعی اظهار کرد: نظارت کافی و صحیح به پروسه از مزرعه تا سفره یا به تعبیر عده‌ای از مزرعه تا قاشق می‌تواند از گسترش تقلب‌های غذایی بکاهد و این موضوعی است که وظیفه سازمان غذا و دارو و اداره کل فراورده‌های غذایی را مهم و استراتژیک جلوه می‌دهد. وی با […]

12اسفند
غذاهای ناسالم خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند

غذاهای ناسالم خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مه ر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، دو دهه است که سرطان روده بزرگ و رکتوم در افراد زیر ۵۰ سال افزایش یافته است، به این معنی که بسیاری از آنها قبل از انجام غربالگری کولونوسکوپی به سرطان مبتلا می‌شوند. دکتر «متیو کالادی»، رئیس بخش جراحی کولورکتال مرکز جامع […]

09اسفند
چی بخوریم که سرما نخوریم/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان

چی بخوریم که سرما نخوریم/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان

به گزارش خبرگزاری مهر، آرزو رضازاده گفت: به طور کلی کالری و ریزمغذی‌های مورد نیاز در شرایط و فصول مختلف، تفاوتی ندارد و توجه و تنوع در مصرف گروه‌های اصلی مواد غذایی مطابق با هرم تغذیه‌ای در هر فصلی توصیه می‌شود. وی افزود: البته در روزهای سرد باید مصرف آنتی اکسیدان‌ها را افزایش داد چراکه […]