سلامت | کلان نیوز

۲۳اردیبهشت
غذاهای فوق فرآوری شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند

غذاهای فوق فرآوری شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند

بررسی جدید شواهد نشان می‌دهد که هر چه فرد دائماً غذای فوق فرآوری شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر می‌شود.

۲۳اردیبهشت
میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد؛ ۱۰ خاصیت شگفت‌انگیز سنجد

میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد؛ ۱۰ خاصیت شگفت‌انگیز سنجد

 سنجد آسیاب شده به دلیل اینکه حاوی ترکیباتی است که به تنظیم قند خون کمک می‌کند، می‌تواند برای افراد مبتلا به دیابت نوع یک و دو مفید باشد، سنجد باعث کاهش جذب قندهای ساده در بدن می‌شود.

۲۲اردیبهشت
عناب؛ محافظ طبیعی کبد در برابر چربی و التهاب

عناب؛ محافظ طبیعی کبد در برابر چربی و التهاب

عناب، میوه‌ای با خواص دارویی فراوان، در درمان دیابت، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد کبد نقش مؤثری ایفا می‌کند و بار دیگر مورد توجه طب سنتی و علمی قرار گرفته است.

۲۱اردیبهشت
استفاده از آب قند برای نوزاد ضرر دارد

استفاده از آب قند برای نوزاد ضرر دارد

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مؤثر بودن آب قند برای درمان دل درد نوزاد، گفت:این روش فاقد پشتوانه علمی بوده وعلت دل درد نوزاد باید بامراجعه به پزشک مشخص شود.

۲۰اردیبهشت
افزایش ۵۱ درصدی مسمومیت با قارچ‌های سمی در کشور

افزایش ۵۱ درصدی مسمومیت با قارچ‌های سمی در کشور

با آغاز فصل رویش قارچ‌های خودرو، مسمومیت ناشی از مصرف این قارچ‌ها در کشور رشد نگران‌کننده‌ای داشته و تنها در کمتر از دو ماه، ۱۴۳ مورد مسمومیت و یک مورد فوتی ثبت شده است.

۱۹اردیبهشت
نوشیدنی‌های صنعتی باعث افت انرژی می‌شوند

نوشیدنی‌های صنعتی باعث افت انرژی می‌شوند

متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: نوشیدنی‌های صنعتی افت انرژی را به دنبال دارد.

۱۷اردیبهشت
هشدار! برخی کپک‌ها تولید سم می‌کنند

هشدار! برخی کپک‌ها تولید سم می‌کنند

کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپک‌ها، گفت: سموم کپک‌ها با حرارت و شستشو از بین نمی‌رود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد.

۱۶اردیبهشت
مراقب سم بوتولینوم غذاهای کنسروی باشید

مراقب سم بوتولینوم غذاهای کنسروی باشید

سم بوتولینوم بسیار قوی است و یک گرم از آن قادر است همه افراد جهان را از بین ببرد. بنابراین، برای از بین بردن این سم در غذاهای کنسرو شده، باید قبل از مصرف آنها را جوشانید.