کودکی که راه امام حسین (ع) را جستجو میکند؛ عاشورا یک آزمون هرروزه است
تاثیر جنگ بر برنامه آمادهسازی تیم ملی بسکتبال؛ اعزام به لبنان و روسیه
هافبک سابق استقلال در آستانه بازگشت به لیگ عراق
غیبتهای بزرگ و امیدهای تازه؛ نگاهی به فهرست تیم ملی فوتبال زنان
تردد در محورهای مواصلاتی کشور روان است
«رحمت» پائولو سورنتینو فیلم افتتاحیه جشنواره ونیز ۲۰۲۵ شد
از ماجرای خاک خوردن سینما تا حاشیه در کانون کارگردانان و شورای نمایش
توصیه طب ایرانی برای کنترل استرس با استفاده از برخی نوشیدنیها
بررسی جدید شواهد نشان میدهد که هر چه فرد دائماً غذای فوق فرآوری شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر میشود.
سنجد آسیاب شده به دلیل اینکه حاوی ترکیباتی است که به تنظیم قند خون کمک میکند، میتواند برای افراد مبتلا به دیابت نوع یک و دو مفید باشد، سنجد باعث کاهش جذب قندهای ساده در بدن میشود.
عناب، میوهای با خواص دارویی فراوان، در درمان دیابت، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد کبد نقش مؤثری ایفا میکند و بار دیگر مورد توجه طب سنتی و علمی قرار گرفته است.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مؤثر بودن آب قند برای درمان دل درد نوزاد، گفت:این روش فاقد پشتوانه علمی بوده وعلت دل درد نوزاد باید بامراجعه به پزشک مشخص شود.
با آغاز فصل رویش قارچهای خودرو، مسمومیت ناشی از مصرف این قارچها در کشور رشد نگرانکنندهای داشته و تنها در کمتر از دو ماه، ۱۴۳ مورد مسمومیت و یک مورد فوتی ثبت شده است.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: نوشیدنیهای صنعتی افت انرژی را به دنبال دارد.
کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپکها، گفت: سموم کپکها با حرارت و شستشو از بین نمیرود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد.
سم بوتولینوم بسیار قوی است و یک گرم از آن قادر است همه افراد جهان را از بین ببرد. بنابراین، برای از بین بردن این سم در غذاهای کنسرو شده، باید قبل از مصرف آنها را جوشانید.