• امروز : شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

سلامت - کلان نیوز

08فروردین
استفاده مکرر از روغن سرخ کردنی روند آسیب مغزی را تسریع می کند

استفاده مکرر از روغن سرخ کردنی روند آسیب مغزی را تسریع می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، مصرف روغن‌های سرخ کردنی با فشار اکسیداتیو و التهاب که از عوامل خطر بیماری‌های عصبی و سایر بیماری‌های مزمن هستند، مرتبط است. یک مطالعه جدید بر روی موش‌ها نشان می‌دهد که ارتباط بالقوه ای بین مصرف طولانی مدت روغن‌های پخت و پز چندین بار گرم شده […]

06فروردین
رژیم غذایی فستینگ ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد

رژیم غذایی فستینگ ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد افرادی که غذا خوردن خود را به یک بازه زمانی ۸ ساعته محدود می‌کنند، در مقایسه با افرادی که آزادانه غذا می‌خورند، تقریباً دو برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی هستند. محققان خاطرنشان کردند که این برخلاف […]

05فروردین
میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود

میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده گفت: یکی از تنقلات رایج در ایام عید، آجیل‌ها هستند، بنابراین باید توجه شود که زیاده روی در مصرف آجیل توصیه نشده و نباید یک وعده غذایی کامل به مصرف آجیل‌ها اختصاص داده شود. وی افزود: آجیل‌ها چربی بسیار زیادی دارند و چنانچه در مصرف آنها زیاده روی […]

04فروردین
از افطار تا سحر چی بخوریم/ خوراکی های چرب را حذف کنید

از افطار تا سحر چی بخوریم/ خوراکی های چرب را حذف کنید

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده، با اشاره به برخی نکات به منظور داشتن یک الگوی غذایی مناسب در ماه رمضان، گفت: از مصرف غذاهای پرچرب و سرخ شده خودداری شود، از مصرف مقادیر زیاد زولبیا، بامیه، حلوا، حلواشکری، نوشابه‌های شیرین، شربت‌های شیرین و در حجم زیاد خودداری شود. وی افزود: حتماً از انواع […]

03فروردین
تغذیه در تعطیلات نوروزی چگونه باشد/ فعالیت بدنی را ترک نکنید

تغذیه در تعطیلات نوروزی چگونه باشد/ فعالیت بدنی را ترک نکنید

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده، به مناسبت فرارسیدن عید نوروز، ضمن ارائه توصیه‌های تغذیه‌ای در این ایام، گفت: با توجه به برنامه‌های ویژه ایام نوروز و مصرف زیاد انواع شیرینی، خشکبار و آجیل و کمتر شدن تحرک افراد، باید توجه داشت برای داشتن برنامه غذایی سالم در ایام نوروز استفاده از یک برنامه […]

02فروردین
ترکیب طبیعی حاصل از کلم بروکلی در پیشگیری از سکته موثر است

ترکیب طبیعی حاصل از کلم بروکلی در پیشگیری از سکته موثر است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان مؤسسه تحقیقات قلب در استرالیا دریافته اند که یک ماده شیمیایی طبیعی موجود در بروکلی ممکن است به پیشگیری و درمان سکته مغزی کمک کند. هر ساله حدود ۱۵ میلیون نفر در سراسر جهان دچار سکته مغزی می‌شوند که زمانی رخ می‌دهد که خون و […]

01فروردین
وعده سحری چی بخوریم/ چای پُررنگ نخورید

وعده سحری چی بخوریم/ چای پُررنگ نخورید

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشته فزونی گفت: در هر شرایطی وعده سحری را در برنامه غذایی خود داشته باشید و به هیچ وجه آن را حذف نکنید. نخوردن سحری موجب سردرد، دردهای عضلانی، کم آبی، کاهش کارایی بدن در طول روز، بروز خستگی و بی حوصلگی، افت سریع قند خون و سرگیجه می‌شود. وی افزود: […]

29اسفند
خوردن زولبیا و بامیه منجر به افزایش وزن می شود

خوردن زولبیا و بامیه منجر به افزایش وزن می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمدرضا درستی مطلق، در ارتباط با تغذیه روزه داران در ماه مبارک رمضان گفت: استفاده از انواع شیرینی و مواد پُرچرب و پُر کالری از افطار تا سحر موجب افزایش وزن می‌شود. وی افزود: افرادی که از سوزش سر معده و یبوست در ماه رمضان شکایت دارند، از غذاهای پر ادویه، […]

28اسفند
خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد

خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، به گفته محققان، مصرف ۲ فنجان یا ۳ وعده ماست در هفته به عنوان حداقل مقدار ماستی در نظر گرفته می‌شود که باید برای برآورده کردن ادعای سلامت مصرف این ماده غذایی مصرف شود. شواهد علمی معتبر ارتباط آماری معنی داری بین کاهش خطر ابتلاء به […]

27اسفند
بیماران و سالمندان روزه بگیرند یا نگیرند؟!

بیماران و سالمندان روزه بگیرند یا نگیرند؟!

احسان میرزایی رئیس اندیشکده پیشرفت و سلامت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری مهر درباره روزه گرفتن بیماران و سالمندان در ماه مبارک رمضان، به علاقه زیاد بسیاری از سالمندان و بیماران به روزه‌داری اشاره کرد و اظهار داشت: بعضاً این علاقه باعث می‌شود که بدون در نظر گرفتن شرایط سنی و جسمی خود اقدام به […]