• امروز : یکشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳

قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی خطرناک است

  • 03 مرداد 1402 - 17:23
قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی خطرناک است

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده، با بیان این مطلب که دیابت یک اختلال متابولیک است، عنوان کرد: اختلال در متابولیسم گلوکز یا قند، عملاً همه اندام‌ها و دستگاه‌های بدن را درگیر می‌کند. البته به دلایل مختلف، بعضی قسمت‌های بدن مثل کلیه یا دستگاه قلب و عروق، بیشتر تحت تأثیر این اختلال قرار می‌گیرند.
وی ادامه داد: در رژیم غذایی اکثر قریب به اتفاق مردم، بخش عمده‌ای از انرژی از کربوهیدرات تأمین می‌شود و نان و برنج به عنوان منبع غنی از کربوهیدرات محسوب می‌شود اما بعضی مبتلایان به بیماری دیابت، به منظور کاهش قندخون و کنترل بیماری خود، مصرف نان و برنج را به شدت کم و یا حتی قطع می‌کنند.
اسماعیل زاده گفت: بر اساس راهنماهای بالینی و تغذیه‌ای درمان دیابت، بین افراد سالم و مبتلایان به دیابت از نظر مقدار مناسب کربوهیدرات در رژیم غذایی، تفاوتی وجود ندارد. هر چند که توصیه می‌شود بخش عمده کربوهیدرات از انواع کربوهیدرات‌های پیچیده تأمین شود و مصرف قندهای ساده و شیرینی‌ها تا حد ممکن محدود شود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بیماران دیابتی با توجه به برنامه کلی درمانی (شامل داروهای تجویز شده) باید مقدار دریافت کربوهیدرات را در وعده‌ها و میان وعده‌های غذایی تنظیم کنند.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=45380

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.