اگر می خواهید بدانید که از سنگ آهن چگونه کنسانتره آهن به وجود می آید باید بگوییم که کنسانتره خشک نوعی پودر غنی شده از فرآوری سنگ آهن می باشد و خوراکی نیست که غالباً در صنعت فولاد و برای تولید آهن آلات مانند گندله آهن و آهن اسفنجی و مصرف می شود.

همچنین کنسانتره خود یک ماده طبیعی است که ماده مضری ندارد به همین علت در کیفیت تولید صنعت فولاد تأثیر خوبی داشته و باعث افزایش تولیدات فولاد شده است از فواید آن می توان گفت در کنار افزایش صنعت فولاد باعث شده هزینه تولید کاهش پیدا کند و باعث صرفه جویی در انرژی می شود و همچنین از طبیعت نیز حفاظت شود.

سنگها و کانیهایی که در معدن سنگ آهن وجود دارند حاوی ترکیبات آهن خشک می باشند که از فرآوری آن کنسانتره آهن تولید می شود.

در فروش عمده و فله مشخصات بسته بندی متفاوت می باشد و کنسانتره خوراکی آن نیز توسط محصولات غذایی تازه تولید می شود.

در کنستانتره آهن عیار آن متفاوت است و غالبا بین ۶۵ تا ۶۸ درصد می باشد با توجه به این مسئله می توان گفت از مشخصات کنسانتره آهن خشک، کیفیت بالای این محصول می باشد و آن با انواع سنگ آهن باطله یا بی مصرف مثل فسفر ترکیب می‌کنند تا عیار آنها افزایش یابد در این صورت در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و این امر موجب صرفه جویی اقتصادی می گردد که بیشترین کاربرد آن در صنایع ذوب آهن است.

با آراد برندینگ همراه باشید تا با ابعاد بیشتری در خصوص این محصول آشنا شوید.

کنسانتره آهن اصفهان

آیا می دانستید که اولین تولید کننده کنسانتره آهن در اصفهان بوده است سنگ آهن هایی که از معدن استخراج می شوند ناخالصیهای زیادی دارند به همین دلیل برای مصرف در صنایع ذوب مناسب نمی باشد که برای تهیه ی سنگ آهن مناسب در صنعت بر بروی آنها یکسری عملیات انجام می شود.

فرایند تولید فولاد به این صورت می باشد که اول سنگ آهن را از معدن خارج می کنند و بعد برای از بین بردن ناخالصیها از روش فلوتاسیون استفاده می کنند و بعد از ناخالص سازی سنگ آهن گندله سازی را انجام می دهند تا پدر سنگ آهن به اندازه ی مناسب برسد و در مرحله ی بعد با احیا گندله فولاد تولید خواهد شد. محصول ثانویه و پودری سیاه رنگ که از تغلیظ سنگ آهن به وجود می آید را کنسانتره آهن اصفهان و اسفنجی می گویند که استان زنجان یکی از تولید کنندگان این محصول صادراتی می باشد

سنگ آهن چون بیشتر در تولید فولاد به کار می رود لذا کنسانتره آن نیز در صنایع تولید فولاد کاربرد دارد و چون سنگ آهن از معادن مختلف به دست می آید لذا دارای عناصر گوناگون و ناخالصیهای زیادی می باشد در نتیجه برای کنسانتره سازی سنگ آهن باید مورد آنالیزه قرار گیرد و ترکیبات شیمیایی آن مشخص شود تا بتوان مراحل لازم را برای به دست آوردن یک کنسانتره مرغوب شناسایی کرد.

کنسانتره آهن خوراکی

کنسانتره آهن محصول از فرآوری سنگ آهن می باشد که فناوری آن با خردایش، آسیاب کردن، جداسازی، فلوتاسیون انجام می گیرد کنسانتره آهن خشک با بسته بندی های با کیفیت و با استفاده از بهترین مواد تهیه شده و نوع خوراکی آن از میوه ها و مواد غذایی تهیه می شود که امکان ارسال به کشورهای اروپایی نیز می‌باشد.

از مهمترین فرآورده ها در ساخت فولاد کنسانتره آهن خوراکی می باشد که از آهن و مقداری عناصر دیگر تشکیل شده از مشخصات کنسانتره آهن عیار آن است که عامل مهمی است و به صورت مستقیم در ارزش گذاری محصول تاثیر دارد کنسانتره ها غالباً عیاری بالاتر از آهن دارند به خاطر همین ویژگی به صورت گسترده در تهیه فولاد استفاده می شوند البته باید گفت عیار کنسانتره کاملاً با هم متفاوت است و لذا اگر کنسانتره مرغوب می‌خواهید باید عیار آن ۶۵ درصد باشد

این کنسانتره از از سنگ آهنی به اسم مگنتیت طی مراحل خاصی تولید می شوند که قابل اشتغال و سمی نمی باشد و خطر منفجر شدن ندارد و به جز کنسانتره مگنتیت، آپاتیت و هماتیت هم با کاربرد مخصوص تولید می شود.

کنسانتره آهن کاربرد بسیار زیادی دارد که در گندله سازی، صنعت ذوب و تولید محصولات فلزی مورد استفاده قرار می گیرد و می توان در مراحل تولید آن عیار سنگ آهن را افزایش و یا کاهش داد عنصرهای مضر و ناخالصی سنگ را کاملا از بین ببرد و شکل ظاهری سنگ آهن را یکدست می کند همچنین هزینه های انرژی و ذوب را کم می کند

.