• امروز : جمعه - ۱ تیر - ۱۴۰۳

محبوب ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می آورد

  • 19 شهریور 1401 - 13:07
محبوب ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می آورد

به گزارش خبرگزاری مهر، گلبن سهراب، با اشاره به اینکه یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشت‌های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس است، اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه می‌شود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتری‌ها کاهش یابد.
وی افزود: نیتریت در بدن به نیتروزآمین‎‌ها تبدیل می‌شود که طی تحقیقات سرطان‌زا بودن این ماده ثابت شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه به گوشت‌هایی که برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده می‌شود، چربی بیشتری هم اضافه می‌شود، تاکید کرد: چربی‌های اشباع باعث افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود و چربی‌های ترانس نیز خطر بروز انواع سرطان‌ها را بالا خواهد برد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه سدیم موجود در گوشت‌های فرآوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را نیز افزایش می‌دهد، گفت: البته این مشکلات و مضرات به کالباس ختم نمی‌شود، بلکه بحث پنیر پیتزا که یک چهارم وزن آن را چربی اشباع تشکیل می‌دهد نیز مطرح است.
وی ادامه داد: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس، سدیم و کالری زیادی وارد بدنمان می‌شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه هر برش پیتزا بسته به سایز بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد، اضافه کرد: عمدتاً پیتزا به تنهایی مصرف نمی‌شود و معمولاً افراد پیتزا را با نوشابه میل می‌کنند که هر قوطی ۳۰۰ ملی لیتری ۱۴۰ کیلوکالری دارد.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=28770

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.