• امروز : شنبه - ۲۱ تیر - ۱۴۰۴

سود کار را در کسب و کارتان سرمایه گذاری کنید

  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۹
سود کار را در کسب و کارتان سرمایه گذاری کنید

بسیاری از افرادی که می‌پرسند چگونه پولدار شویم، توجهی به افزایش سرمایه نداشته و هیچ‌وقت سود به‌دست‌آمده از فعالیت‌های تجاری خود را صرف کار نمی‌کنند در حالی که وقتی در حوزه پسته فعالیت دارید باید سودهای به دست آورده را مجددا وارد چرخه کسب و کار  آن کنید تا پولتان در گردش باشد و روز به روز بیشتر شود. در ادامه مطلب چند نمونه از کاربردی ترین های پسته نیاز بازار را می بینیم.

پسته خام

برای همین علی رغم این که کشور امریکا (که یک صد سال پیش هیچ تجربه ای از کاشت پسته خام و برداشت آن نداشت)، حالا توانسته است بخش بزرگی از بازار را در اختیار داشته باشد، اما می توان ادعا کرد که پسته زاده تلاش مردم ایران از گذشته های دور بوده است و آمریکا یک نهال نورسیده در این عرصه است.

لازم به ذکر است در حال حاضر در بسیاری از استانهای کشور شاهد کاشت و پرورش درخت پسته هستیم که بالغ بر هزاران تن پسته به طور سالانه از آنها برداشت می شود. با این وجود حدود نیمی از تولید پسته کشور در استان کرمان است و برای همین است که بخش مهمی از محصولات صادراتی نیز از این استان برداشت می شوند.

به گونه ای که در سال ۱۴۰۰ بیش از ۹۰۰ میلیون دلار صادرات و درآمد ارزی از راه فروش پسته به کشورهای خارجی نصیب کشور ما شده است که بخش قابل توجهی از آن متعلق به این استان می باشد.  لازم به ذکر است که کشورهای متعددی در قاره آسیا و اروپا از جمله خریداران بزرگ این محصول بوده اند که هر یک سهم چند ده میلیون دلاری یا چند صد هزار دلاری از واردات این محصول را به خود اختصاص داده بودند.

پسته تازه

در نقاط مختلف ایران با توجه به شرایط متفاوت آب و هوایی رقمهای مختلف پسته تازه از نظر کیفیت، طعم، رنگ و اندازه به دسته های مختلفی تقسیم می شود. یکی از بهترین و مرغوب ترین نوع پسته در ایران پسته اکبری رفسنجان می باشد برخی ویژگیهای پسته اکبری به شرح زیر می باشد.

پسته اکبری یکی از کشیده ترین رقمهای پسته در ایران می باشد.

این رقم پسته یکی از بهترین گزینه ها برای صادرات به کشورهای مختلف می باشد

به دلیل ظاهر زیبای این پسته در آجیل لوکس مجلسی استفاده می شود.

این پسته بدون هیچ فشار اضافی از پوست سخت خود جدا می شود.

رنگ مغز این رقم پسته زرد کمرنگ می باشد.

اندازه مغز این رقم پسته تقریبا یکسان است.

این رقم پسته نسبت به رقمهای دیگر طعم و مزه ی مطبوع و بهتری دارد.

پسته خشک

در طب سنتی طبع پسته خشک گرم می باشد همچنین طبع پسته های بو داده هم گرم می باشد و بو دادن آن سبب تغییر طبع آن نمی شود و به کسانی که طبع گرمی دارند توصیه می شود که در مصرف پسته احتیاط کنند.

پسته نسبت به بقیه آجیل ها دارای کالری کمتری می باشد، کلسترول بد ندارد و شامل میزان کمی چربی اشباع شده است که این چربی به جذب شدن ویتامین هایی مثل ویتامین دی، ای، آ و کا کمک خواهد کرد.

همچنین پسته منبع غنی از پتاسیم است  که این پتاسیم کمک زیادی به تعادل مایعات بدن و تنظیم ضربان قلب می کند و برای افرادی که فشار خون دارند بسیار مناسب است.

از پسته می توان در اکثر غذا ها و دسرها نیز استفاده ی زیادی کرد که علاوه بر زیبایی غذا و دسر تاثیر بسیاری در طعم آن دارد. یکی از غذا های خوشمزه ای که می توان با استفاده از پسته تهیه کرد پسته پلو با مرغ می باشد.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=33807

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.