برای عطردهی به غذا برای کسانی که طعم سیر تازه را دوست ندارند می توانند از پودر سیر باکیفیت خرید نمایند.برای تهیه ی پودر سیر معمولا اجازه می دهند سیر خشک شود سپس آن را پودر می کنند و مورد استفاده قرار می دهند از پودر سیر در تهیه ی بیشتر ادویه ها استفاده می کنند و به این شکل طعم ادویه را بهتر می نمایند.برای تهیه پودر سیر از دو نوع سیر استفادا می کنند اولی که به آن گردن نرم می گویند دومی که گردن سفت نام دارد.یکی از معایب زیاد در مصرف سیر این است که ممکن است باعث ایجاد ایجاد یکسری آلرژیها در بدن شود بعضی از افراد هم با خوردن سیر دچار معده درد و نفخ معده می شوند.

این افراد هیچ گاه نباید با معده ی خالی سیر مصرف کنند چون باعث اختلالاتی در آنها می شود.گاهی پیش می آید که افراد مقدار زیادی سیر در خانه دارند در این شرایط افراد می توانند سیر را پوست بکنند و با نخ آنها را آویزان کنند و اجازه دهند که خشک شود سپس در آسیاب آن را پودر و سپس الک کنند پودر سیر خانگی آماده ی استفاده می باشد مزایای پودر سیر خانگی نسبت به آماده این است که فرد می داند که به طور خالص آن را تهیه کرده است و مواد افزودنی ندارد.استفاده از پودر سیر خالص و بهداشتی حق هر فردی است چرا که در ازای هزینه ای که می پردازد باید محصول خوبی نیز دریافت کند از این رو سایت آراد برندینگ به توزیع و فروش پودر سیر خالص کرده شما با پر کردن این فرمها می توانید از محصول خوبی بهره مند شوید.

خرید پودر سیر

برای تهیه ی پودر سیر معمولا از سیر گردن سفت استفاده می کنند چرا که این نوع سیر دارای بوی بیشتری است و با خشک کردن سیر بیشتر بوی آن از بین می رود خشک کردن سیر گردن سفت عطر بیشتری دارد اما دیده شده برخی افراد از بوی سیر خوششان نمی آید این گونه افراد می توانند از سیر گردن نرم برای تهیه ی پودر سیر استفاده نمایند.از روی ساقه ی گیاه می توان گردن نرم یا سفت بودن آن را تشخیص داد. معمولا سیر را در اواخر پاییز می کارند و در اوایل تابستان وقتی که هوا خیلی گرم است برداشت می کنند در مزارع سیر معمولا بوی زیادی از آن پراکنده می شود که بسیار آزار دهنده است بنابراین افراد باید از ماسک به هنگام برداشت سیر استفاده نمایند.

زمان برداشت سیر هنگامی باید باشد که سیر کاملا رسیده است و حبه های آن به خوبی تشکیل شده باشند و وقتی که سیر سبز است نباید آن را برداشت کرد چون که سیر نرسیده و هنوز جای رشد دارد از آن طرف هم سیر نباید خیلی داخل خاک بماند چون که ممکن است پوک و خراب شود.در روش صنعتی برای درست کردن پودر سیر ابتدا با مقداری فشار با استفاده از دستگاه هایی مخصوص سعی می کنند که پوست سیر را بکنند سپس با دستگاه های دیگر تا حد لازم سیر را آب گیری می کنند تا حدی که برای استفاده در پودر سیر مناسب باشد سپس با استفاده از دستگاه های مخصوصی سیر را پودر می کنند تا قابل استفاده شود.برای خرید پودر سیر فروشگاه معتبری را انتخاب کنید.

پودر سیر گلها

این روزها مصرف پودر سیر گلها به عنوان یکی از ادویه های غذایی در میان کدبانوهای ایرانی جا افتاده است، چرا که اطلاعات افراد پیرامون خواص اسیر افزایش یافته و افراد زیادی با خواص آنها آشنا هستند این ویژگی ها و خواص سیر که سبب رغبت افراد برای استفاده از پودر سیر گلها شده است عبارت است از:

این پودرها در لاغری موثر هستند: استفاده از این پودرها در غذا سبب کاهش کلسترول خون شده و میزان چربی خون را نیز کنترل می کند از این رو جلوی ابتلا به بسیاری از بیماریها را می گیرد و مانع چاقی وبیماریهای چربی خون می شود، بدین جهت می توانید با خیالی راحت و به مقدار دلخواه پودر سیر را در غذاهای خود استفاده نمایید.جلوگیری از سرطان و بیماری: این دویه به جهت داشتن مقدار بسیار زیادی آنتی اکسیدان که سبب کاهش هرمونهای استرس در بدن می شود که با این خصلت از ابتلا به سرطانهای خطرناک جلوگیری می کنند.