برای موفق شدن بایستی دربرابر افکار منفی بایستید و بهدنبال جریانات فکری جدید بروید و از تغییر نترسید. بر این اساس من نیز توانستم با تغییر افکار خود شغل قبلی کم رونق خود را رها کنم و وارد حوزه های سودآور در زمینه های زیر شوم و از این طریق ثروت را بهسرعت در زندگیام لمس کنم. جهت ایده دادن به جوانان قصد دارم این حوزه ها ر ا بهتر معرفی کنم.
مصارف جیوه
عنصر جیوه که آنرا با نماد «Hg» نشان میدهند، عنصری با عدد اتمی ۸۰ و قرار گرفته در گروه ۱۲ جدول تناوبی عناصر است. این عنصر، تنها فلزی به شمار میآید که در شرایط دما و فشار استاندارد، به حالت مایع قرار دارد. تنها عنصر دیگری که در شرایط STP به صورت مایع قرار دارد، برم است که از جمله هالوژنها به شمار میآید. این فلز به طور معمول در رسوبات سولفید جیوه (سیناباریت) یافت میشود.از جیوه در دماسنجها، فشارسنج (بارومتر) جیوهای برای اندازهگیری فشار اتمسفریک، شناورها (شیرهای شناور)، رله و سوییچهای جیوهای و همچنین در لامپهای فلورسنت استفاده میشود. به علت خاصیت سمی این ماده، بهرهگیری از آن در فشارسنجهای خون و دماسنجها منسوخ شد و جای خود را به مواد جایگزین دیگری مانند الکل یا دستگاههای بر پایه فروسرخ داد. البته همچنان از این فلز برای ساخت آمالگام در دندانپزشکی و همچنین تحقیقات آزمایشگاهی استفاده میشود.برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این محصول پیشنهاد می کنیم به سایت آی رتیل مراجعه بفرمایید.
صادرات سیب زمینی
یکی از بهترین و پر بازده ترین صادرات ها، صادرات سیب زمینی می باشد. سیب زمینی یکی از مهمترین محصولات کشاورزی تولید شده در ایران است. این محصول هم در زمینهای زراعی آبی و هم در زمینهای کشاورزی دیم کشت میشود. چیزی حدود ۱۴۵ هزار هکتار زمین کشاورزی برای کشت سیب زمینی در ایران وجود دارد. همدان، اصفهان، اردبیل، لرستان، کردستان و آذربایجان شرقی از جمله مهمترین استانهای تولید کننده سیب زمینی در ایران هستند. بیشترین حجم تولید سیب زمینی در ایران متعلق به این استانها میباشد.ایران به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مناسب برای کاشت این محصول، همچنین نیروی انسانی فراوان و دسترسی به بازارهای جهانی از جمله امارات، عراق و … میتواند به یکی از بزرگترین صادرکنندگان سیب زمینی تبدیل شود. بر اساس آمار صادرات سیب زمینی ایران حدود ۵ هزار تن سیب زمینی را در سال جاری به خارج از کشور صادر کرده است.
صادرات به روسیه
صادرات به روسیه یک فرصت طلایی برای ارزآوری می باشد، چرا که کشور روسیه در سال گذشته ۲۳۸,۱۵۱,۳۷۵ هزار دلار واردات انجام داده است که کشور چین با سهم ۲۲ درصدی و ۵۲,۲۱۷,۹۹۳ هزار دلار بیشترین میزان صادرات به روسیه را داشته است. آلمان نیز با نصف سهم چین، ۲۵,۵۱۰,۴۸۶ هزار دلار و ۱۱ درصد دومین کشور واردکننده محصولات به روسیه است. آمریکا و بلاروس با ۵ درصد از سهم واردات روسیه و ایتالیا با ۴ درصد در رتبه های بعدی قرار دارند.لیست برخی از اقلام وارداتی روسیه شامل این موارد می باشد؛ گوشت تازه گاو، زغال سنگ، شیر و سایر لبنیات، کاغذ و مقوا، آب و آب معدنی، انواع مبلمان و غیره.