• امروز : شنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳

علت استفاده زیاد از نمک در پخت نان/ میزان نمک مصرفی ایرانی‌ها

  • 07 بهمن 1402 - 6:02
علت استفاده زیاد از نمک در پخت نان/ میزان نمک مصرفی ایرانی‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده گفت: در بسیاری از موارد نانواها به دلیل کیفیت بد آرد به آن نمک زیادی می‌زنند که برای سلامت افراد مضر است، به همین دلیل وزارت بهداشت مدتی است که در میزان نمک نان بازنگری کرده است.

وی با اشاره به اینکه میزان نمک مصرفی در کشور در حدود ۱۲ گرم در روز یعنی تقریباً ۲ برابر استاندارد جهانی است، افزود: میزان نمک مصرفی باید ۳ تا ۵ گرم در روز باشد که بخشی از این نمک از طریق مواد غذایی که در آنها پنهان بوده تأمین می‌شود و میزان نمک موجود در نان باید کمتر از یک درصد باشد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: میزان مصرف نمک بالا علاوه بر بیماری‌های قلبی عروقی موجب بیماری‌هایی مزمن از جمله سرطان می‌شود و حتی به تازگی ثابت شده کسانی که نمک بالایی مصرف می‌کنند در معرض ابتلاء به دیابت هم هستند.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=52806

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.