به گزارش مهر، علیرضا مرتضوی، در نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار کرد: در همایش مدیران سازمان غذا و دارو، حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی دانشگاه رتبه برگزیده سطح یک کشوری را به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به شاخصهای ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۹ در حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی، خاطرنشان کرد: انجام دقیق امور مرتبط با اجرای برنامه عملیاتی و تکمیل فرمها و آمار مربوط طبق دستورالعملها، ارزیابی منظم از شرایط فنی و بهداشتی تولید در واحدهای تولید فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی و ارزیابی برنامههای پیش نیازی(PRPs) و رتبه بندی کارخانجات با هدف تشویق به ارتقا و امتیاز آنها از جمله شاخصهای ارزیابی این حوزه بوده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه پایش مستمر و دقیق شرایط ساخت محصولات (GMP)، بازرسی انبارهای مواد اولیه محصولات، ملزومات و آزمایشگاه و سرویسهای کارگری و کنترل مستندات و مجوزهای مربوط به مواد اولیه را از دیگر موارد بررسی عملکرد واحد نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی دانست.
وی با اشاره به اهمیت ارزیابی سیستمهای ایمنی مواد خوراکی با هدف بهبود تمامی فرآیندهای کنترل محصولات از منشأ تا مصرف، خاطرنشان کرد: ارزیابی فرآیندهای تأمین مواد اولیه، حمل و نقل، ردیابی، آموزش، شکایات، تأمین و کنترل ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و میکروبی محصولات تولیدی یکی از مهمترین فعالیتهای معاونت غذا و داروی دانشگاه است.
مرتضوی گفت: بازرسی واحدهای تولیدی با هدف تسهیل و تسریع در امور مرتبط و تعیین مأموریتها در محل و همچنین نظارت بر انبار شرکتهای وارد کننده و نمونه برداری از محمولههای وارداتی موجود در انبارهای تحت حوزه نظارتی از دیگر فعالیتهای ارزشمند معاونت غذا و داروی دانشگاه در حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی است.