به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «استفانی فاوبیون»، مدیر پزشکی انجمن یائسگی آمریکای شمالی، گفت: «این مطالعه از این جهت مهم است که ممکن است پزشکانی را که به زنان مبتلا به بی‌اختیاری ادرار مشاوره می‌دهند، راهنمایی کند تا بیشتر بر روی تغییرات رفتاری، مانند حجم کل مصرف، تمرکز کنند تا بر نوع نوشیدنی مصرفی.»
به گفته مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده، تحقیقات قبلی روی مدل‌های موش نشان داده بود که شیرین‌کننده‌های مصنوعی انقباض عضله دترسور را که ادرار را از مثانه خارج می‌کند، افزایش می‌دهد.
با وجود شواهد مبنی بر اینکه برخی مواد غذایی و نوشیدنی اثرات نامطلوبی بر مثانه و دستگاه ادراری تحتانی دارند، تعداد کمی ارتباط بین بی اختیاری ادرار و شیرین کننده‌های مصنوعی را تأیید کرده اند.
مطالعه جدید مبتنی بر تجزیه و تحلیل داده‌های بیش از ۸۰۰۰۰ زن بود.
هدف آن بررسی ارتباط بالقوه بین نوشیدنی‌های شیرین شده مصنوعی و علائم بی اختیاری ادرار و شناسایی بی اختیاری استرسی یا بی اختیاری آنی بود.
بی اختیاری ادرار از دست دادن کنترل مثانه و نشت ناخواسته ادرار است. بی اختیاری استرسی هنگام عطسه، خندیدن یا ورزش اتفاق می‌افتد. بی اختیاری آنی، نیاز ناگهانی به ادرار کردن است.
این اختلال با سایر مسائل سلامتی، مانند اختلالات فکری، زوال عملکرد، زمین خوردن، شکستگی، سکته، افسردگی و به طور کلی کیفیت پایین‌تر زندگی همراه است.
تقریباً ۲۰ درصد از زنان بالای ۵۰ سال با بی اختیاری ادرار دست و پنجه نرم می‌کنند و مجموعه‌ای از عوامل می‌توانند این بیماری را تحریک کنند.