مژگان اعلایی، در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نوزادانی که با شیرمادر تغذیه می‌کنند، به مراتب از ایمنی بالاتری در مقابل انواع بیماری‌ها برخوردارند.
وی ادامه داد: تغذیه با شیرمادر باعث می‌شود نوزاد در مقابل انواع عفونت‌ها، ایمن تر از نوزادی باشد که شیرخشک خورده است.
این مشاور تغذیه با شیرمادر، گفت: تحقیقات نشان داده است که تغذیه با شیرمادر تا ۲۳ ماهگی، سالانه از ۸۲۰ هزار مرگ کودکان زیر ۵ سال جلوگیری می‌کند.
اعلایی ادامه داد: شیرمادر، آنتی بادی‌های سیستم دفاعی نوزاد را در مقابل عوامل ویروسی و باکتریایی، مقاوم می‌کند.
وی از آغوز شیر به عنوان اولین واکسن نوزاد یاد کرد و گفت: شیرمادر باعث می‌شود افراد در بزرگسالی در مقابل ده‌ها بیماری همچون دیابت، پرفشاری خون، سرطان‌ها، پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی، ایمن تر باشند.