• امروز : جمعه - ۵ مرداد - ۱۴۰۳

رایزنی برای اختصاص گرنت بلاعوض وتسهیلات به شرکت‌های حوزه ارتباطات

  • 17 خرداد 1403 - 0:01
رایزنی برای اختصاص گرنت بلاعوض وتسهیلات به شرکت‌های حوزه ارتباطات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ضمن بازدید از شرکت دانش‌بنیان فرتاک رایانش ابری شریف در جریان روند عملکرد شرکت‌ها، بررسی چالش‌های موجود در فرآیند تولید محصولات و همچنین شناسایی راهکارهای برای بهبود این شرکت‌ها در جریان قرار گرفت.
اشکان گرامی، مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان فرتاک رایانش ابری شریف با نام تجاری «لکسیت» در توضیحات خود با توجه به اینکه طرح این شرکت در فراخوان «حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات» با عنوان «طراحی، ساخت و فروش محصولات الکترونیکی هوشمند با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین» انتخاب شده است به معرفی شرکت و دستاوردها و چالش‌ها این شرکت پرداخت.
وی افزود: شرکت دانش‌بنیان «فرتاک رایانش ابری شریف» با نام تجاری «لکسیت» فعالیت خود را از مهر ماه ۱۳۹۹ با هدف تبدیل شدن به کامل‌ترین راهکار «هوشمندسازی ساختمان ایرانی» آغاز کرده است.
گرامی، تأمین منابع مالی مناسب را یکی از چالش‌های شرکت‌ برای توسعه و رشد برشمرد و گفت: بهتر است برای تولید محصول سرمایه‌گذاری‌های اولیه بالا داشته باشیم تا بتوانیم تحقیقات و توسعه محصولات و خدمات خود را به بهترین نحو انجام دهیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به نیاز مخاطب، محصولات و خدمات خود را با کیفیت بالا و در زمان مناسب توسعه و تحویل می‌دهیم و بخش عمده نیروهای متخصص این شرکت را در حوزه فنی و مونتاژ قطعات را زنان تشکیل می‌دهند.
سید محمد کرباسی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات اشاره به پیشرفت فناوری و مدیریت پروژه‌های کارآمد، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش مهمی در توسعه فناوری و اقتصاد مبتنی بر دانش دارند. این شرکت‌ها معمولاً بر اساس تحقیقات و توسعه فعالیت می‌کنند و به دنبال تبدیل دانش و فناوری به محصولات و خدمات جدید هستند که می‌توانند بازار را تحول بخشند.
وی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند به عنوان موتورهای اصلی نوآوری در جامعه عمل کنند، نیازهای بازار را برطرف کنند و به بهبود کیفیت زندگی مردم کمک کند.
کرباسی همچنین با تأکید بر حضور نیروهای متخصص شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: تقویت همکاری بین دانشگاه و صنعت همواره می‌تواند فرصت خوبی برای کارآموزی و پروژه‌های تحقیقاتی، ارتباطات بین دانشگاه و صنعت را تقویت و به توسعه فناوری‌های جدید کمک کنند.
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ضمن تشویق این شرکت به نوآوری و خلاقیت افزود: در موضوع تبصره ۱۸ و اختصاص گرنت بلاعوض و تسهیلات به شرکت‌ها در حال رایزنی با نهادهای دولتی و خصوصی هستیم. برای بهبود شرایط مالی شرکت‌های دانش بنیان در مسیر تولیدات داخلی و عدم وابستگی به کشورهای خارجی و نیز پشتیبانی از صادرات، محصولات را لازم می‌دانیم.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=59069

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.