• امروز : پنج شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۳

توصیه‌های طب ایرانی برای روزه داران/ چگونه افطار کنیم

  • 25 اسفند 1402 - 6:02
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه داران/ چگونه افطار کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر، مهشید چایچی گفت: روزه داری باعث می‌شود مواد زائدی را که در بدن تجمع پیدا کرده، به تدریج تبدیل به مواد قابل دفع کرده و از ضرر آنها خلاص شود.

وی افزود: لازم است افراد در ماه رمضان نیز مانند همیشه غذاهایی را مصرف کنند که مناسب مزاج (شرایط فردی از نظر بدنی و روانی) آنها باشد.

چایچی گفت: استفاده از غذاهای سبک که هضم راحت تری دارند مانند سوپ را برای افطار توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف بعضی غذاها مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه و سیراب شیردان و…، که گوارش آنها سخت است؛ مناسب نیست.

چایچی افزود: در هر وعده فقط یک نوع غذا میل کنید. از پرخوری و روی هم خوری چه در وعده افطار چه در سحر خودداری کنید.

وی تاکید کرد: توصیه می‌شود زمان خوردن میوه، یکی دو ساعت بعد افطار باشد و فقط از یک نوع میوه استفاده شود و از خوردن چند میوه در یک زمان اجتناب شود.

به گفته چایچی، خوردن یک استکان آب جوش، آب گرم و عسل، شیر گرم جوشیده شده با دارچین و هل یا سوپ‌های رقیق در حجم کم برای باز کردن روزه مناسب است.

وی افزود: از خوردن غذاهای بسیار تند و پُر ادویه، شور، سرخ کرده، غذاهای آماده و بسته بندی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، الویه، قارچ و فست فودها خودداری کنید.

چایچی گفت: از خوردن خوراکی‌ها و تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر خودداری کنید.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=54464

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.