بهروز قمرزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان دزفول به عنوان قطب سبزی و صیفی به صورت خارج از فصل و در زمستان در کشور مطرح بوده و سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان به زیرکشت انواع محصولات سبزی و صیفی و محصولات جالیزی به صورت تابستانه و زمستانه میرود.
وی افزود: برداشت محصولات سبزی و صیفی دزفول آغاز شده و پیش بینی میشود از این سطح موردنظر، سالانه بیش از یک میلیون تن محصول برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول عنوان کرد: با توجه به کیفیت بالای محصولات کشاورزی تولید دزفول، محصولات از ارزش صادراتی بالایی برخوردار هستند و به همین منظور باید زیرساختهای صادراتی برای تکمیل زنجیره تولید تا صادرات محصولات کشاورزی تأمین شوند.
قمرزاده یکی دیگر از شاخصهای محصولات تولید دزفول را سلامت محصولات دانست و افزود: توصیههای فنی کارشناسان و مراکز تحقیقاتی همواره موردتوجه کشاورزان بوده است.
قمرزاده بیان کرد: امسال با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول و مجموعه جهاد کشاورزی سیر آزمایش و تجزیه سموم برخی محصولات کشاورزی برگی به ویژه کاهو انجام و منجر به اخذ گواهی سلامت شد.
آغاز برداشت سبزی و صیفی از سطح ۲۰ هزار هکتار از مزارع دزفول
https://kalannews.ir/?p=36870
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 3 February , 2023