• امروز : چهارشنبه - ۶ تیر - ۱۴۰۳

ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکی‌ها

  • 29 خرداد 1403 - 12:01
ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکی‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، الناز ذوقی گفت: بیمارانی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند قبل از شروع هر نوع داروی جدید باید با پزشک و داروساز برای اطمینان از عدم بروز تداخلات دارویی مشورت کنند.
وی افزود: در بیمارانی که در حال مصرف وارفارین هستند، میزان دریافت ویتامین K از طریق مصرف کاهو و انواع کلم، سبزیجات با برگ‌های سبز تیره در هر روز باید مقداری ثابت باشد تا تأثیر دارو کم و زیاد نشود.
کارشناس فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در این بیماران شرایط زمینه‌ای متعددی مانند تب، اسهال، سوءتغذیه، التهاب و پرکاری تیروئید می‌تواند موجب افزایش اثرات وارفارین و ریسک خونریزی شود.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=59793

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.