برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳
برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

خبرگزاری مهر: سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به برگزاری کمیسیون پزشکی مرحله کشوری حج تمتع گفت: با توجه به هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده، کمیسیون پزشکی مرحله کشوری حج تمتع به‌صورت متمرکز در تهران برگزار شد.

وی افزود: در این مرحله، ۲۹۵ نفر از زائران حج تمتع ۱۴۰۵ که پیش‌تر در معاینات اولیه و کمیسیون‌های پزشکی استانی فاقد استطاعت جسمی تشخیص داده شده بودند، بر اساس درخواست خود در کمیسیون کشوری مورد بررسی و ارزیابی مجدد قرار گرفتند. این زائران از استان‌های مختلف کشور مراجعه کرده بودند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با بیان اینکه ارزیابی‌ها با حضور پزشکان متخصص انجام شد، اظهار کرد: زائران توسط پزشکان متخصص از جمله متخصص قلب، نفرولوژی، غدد و سایر رشته‌های مرتبط معاینه شدند و در مواردی که نیاز به بررسی‌های تکمیلی تشخیصی از جمله اکوکاردیوگرافی، نوار قلب و سایر آزمایش‌ها وجود داشت، اقدامات لازم در بیمارستان انجام شد.

مرعشی در ادامه، ضمن قدردانی از همکاری‌های صورت‌گرفته افزود: در این فرآیند، بیمارستان فوق‌تخصصی و تخصصی ولی‌عصر (عج) فراجا با وجود حجم بالای مراجعات، با مدیریت مناسب و همراهی واحدهای مرتبط از جمله بخش‌های تشخیصی و آزمایشگاهی، همکاری لازم را به‌عمل آورد و زمینه ارائه خدمات موردنیاز زائران را فراهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: نتایج نهایی کمیسیون پزشکی مرحله کشوری به نمایندگان مرکز پزشکی حج و زیارت در استان ها اعلام شده است.

آخرین و مهم ترین اخبار سلامت را در کلان نیوز دنبال کنید.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=114533

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.