سلامت - کلان نیوز

۰۵مرداد
اُمگا ۳ به تسکین سردردهای میگرنی کمک می کند

اُمگا ۳ به تسکین سردردهای میگرنی کمک می کند

به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، مطالعات نشان می‌دهد مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ به توقف میگرن کمک می‌کند. این اسید در غذاهایی مانند ماهی آزاد، ساردین و مغزیجات آجیلی یافت می‌شود. محققان دریافتند کسانی که سردرد مداوم دارند در صورت داشتن رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد ماهی روغنی مانند ماهی آزاد و […]

۰۵مرداد
ارتباط مصرف غذاهای ارگانیک و حافظه قوی تر کودکان

ارتباط مصرف غذاهای ارگانیک و حافظه قوی تر کودکان

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، نتایج یک مطالعه در مورد ارتباط بین طیف گسترده‌ای از مواجهه‌های قبل از تولد و دوران کودکی و رشد عصب روانشناختی در کودکان در مدرسه نشان داده است که دریافت مواد غذایی اُرگانیک با نمرات بهتر در آزمایش هوش (توانایی حل مشکلات جدید استدلالی) و حافظه فعال […]

۰۵مرداد
معرفی رژیم غذایی پیشگیری از سرطان

معرفی رژیم غذایی پیشگیری از سرطان

به گزارش برگزیده ها، محققان در این مطالعه، داده‌های حدود ۳۱۰۰۰ شرکت کننده بزرگسال آمریکایی را بررسی کردند. تجزیه و تحلیل آنچه شرکت کنندگان در ۲۴ ساعت قبل از تکمیل نظرسنجی خورده بودند نشان داد که حدود ۶۳٪ تا ۷۳٪ مقدار توصیه شده روزانه میوه و سبزیجات و غلات کامل را دریافت نکرده و حدود […]

۰۵مرداد
تولید غیربهداشتی سوسیس و کالباس با سهل انگاری مسئولین

تولید غیربهداشتی سوسیس و کالباس با سهل انگاری مسئولین

به گزارش مهر؛ پرویز جهانگیری، رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی صنایع غذایی کشور گفت: مسئولین اداره نظارت بهداشت محیط که وظیفه دارند واحدهای غیربهداشتی و زیر زمینی را تعطیل کنند متأسفانه در شناسایی و تعطیلی این کارگاه‌های زیر زمینی و غیر بهداشتی کم کاری می‌کنند. وی افزود: استفاده از محصولات غذایی بهداشتی که مارک، نام، […]

۰۵مرداد
رژیم غذایی مملو از قند و چربی منجر به بیماری پسوریازیس می شود

رژیم غذایی مملو از قند و چربی منجر به بیماری پسوریازیس می شود

به گزارش مهر به نقل از هلث سایت، داشتن یک رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی قند و چربی باعث عدم تعادل در میکروبیوم های روده می‌شود که می‌تواند منجر به اختلالات التهابی پوستی مانند پسوریازیس شود. غذا یکی از قابل اصلاح ترین عواملی است که به تنظیم میکروبیوم های روده کمک می‌کند از اینرو آنچه […]

۰۵مرداد
رژیم غذایی پُر پروتئین با کاهش چربی دورکمر همراه است

رژیم غذایی پُر پروتئین با کاهش چربی دورکمر همراه است

به گزارش مهر به نقل از اکسپرس، اگرچه کاهش وزن پایدار اغلب یک روند آهسته است، اما مصرف پروتئین در هر روز می‌تواند تأثیرات مفیدی در این زمینه داشته باشد. به گفته متخصصان، یک رژیم غذایی غنی از پروتئین با سطح پایین‌تری از چربی شکم مرتبط است. «کریستین بیلی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره […]

۰۵مرداد
کنترل سختگیرانه سلامت محصولات غذایی وارداتی و تولیدی

کنترل سختگیرانه سلامت محصولات غذایی وارداتی و تولیدی

به گزارش مهر، علیرضا مرتضوی، در نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار کرد: در همایش مدیران سازمان غذا و دارو، حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی دانشگاه رتبه برگزیده سطح یک کشوری را به خود اختصاص داد. وی با اشاره به شاخص‌های ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۹ در حوزه نظارت و […]

۰۵مرداد
بررسی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو در ۴ سطح

بررسی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو در ۴ سطح

به گزارش مهر، ندا رونده در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به اینکه معاونت‌های غذا و دارو و مدیریت‌های مرتبط طی برنامه ارزیابی عملکردی سالانه بررسی می‌شوند، گفت: از برنامه‌های عملیاتی مرتبط که در این دوره مورد ارزیابی قرار گرفته است می‌توان به برنامه […]

۰۵مرداد
مقدار کم اُمگا ۳ عامل قوی پیش بینی کننده مرگ زودهنگام است

مقدار کم اُمگا ۳ عامل قوی پیش بینی کننده مرگ زودهنگام است

به گزارش مهر به نقل از مدیکال اکسپرس، بیماری قلبی عروقی هنوز هم دلیل اصلی مرگ و میر در سطح جهان است و می‌توان با تغییر فاکتورهای رفتاری مانند رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی و استفاده از دخانیات و الکل، خطر را کاهش داد. از اینرو محققان معتقدند نشانگرهای زیستی که گزینه‌های سبک زندگی […]

۰۵مرداد
کمبود ویتامین D خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد

کمبود ویتامین D خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد

به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، طبق گفته محققان دانشگاه کالیفرنیا، افزایش سطح ویتامین D از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید می‌تواند به کاهش خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ کمک کند. «رافائل کوومو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما شاهد تفاوت در نور UVB [اشعه ماورا بنفش] در […]