سلامت - کلان نیوز

۱۹مرداد
فواید “ریحان” در تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش درد

فواید “ریحان” در تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش درد

به گزارش مهربه نقل از زی نیوز، گیاه ریحان حاوی ویتامین هایA ،C ،E ، K و اُمگا ۳ است. همچنین حاوی مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منگنز، فسفر، روی و پتاسیم است. این گیاه دارای مزایای اثبات شده مختلفی از جمله ضد التهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده سیستم ایمنی، کاهش دهنده درد و محافظ […]

۱۹مرداد
چربی بدن موجب کاهش ماده خاکستری مغز می شود

چربی بدن موجب کاهش ماده خاکستری مغز می شود

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، مطالعه جدید محققان دانشگاه استرالیای جنوبی ارتباط بین چربی بدن و خطر ابتلاء به زوال عقل یا سکته مغزی را کشف کرد. با افزایش روزافزون چاقی، ارتباط بین چربی بدن و سلامت شناختی زنگ خطر را به صدا در می‌آورد. محققان گزارش می‌دهند افرادی که دارای چاقی […]

۱۹مرداد
رژیم غذایی کم کربوهیدرات به کلیه ها آسیب نمی رساند

رژیم غذایی کم کربوهیدرات به کلیه ها آسیب نمی رساند

به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، در حالی که چنین رژیم‌هایی می‌توانند مؤثر باشند، اما نگرانی‌هایی وجود دارد که رعایت آنها برای مدت طولانی می‌تواند باعث آسیب به کلیه‌ها در برخی از گروه‌های در معرض خطر مانند افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ شود، زیرا بدن در دفع حجم زیادی از زباله‌های پروتئینی […]

۱۸مرداد
مکمل ویتامین D برای سلامت کلیه افراد دیابتی مفید است

مکمل ویتامین D برای سلامت کلیه افراد دیابتی مفید است

به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، در یک کارآزمایی بالینی بر روی افراد در معرض خطر بالای ابتلاء به دیابت نوع ۲، که عامل اصلی بیماری کلیوی است، مصرف مکمل ویتامین D تأثیر قابل توجهی بر سلامت کلیه‌ها داشت. در جمعیت عمومی، میزان پایین ویتامین D خون با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری‌های […]

۱۸مرداد
مراقب عوارض مصرف فرآورده‌های گیاهی باشیم/سه اصل کلی فراموش نشود

مراقب عوارض مصرف فرآورده‌های گیاهی باشیم/سه اصل کلی فراموش نشود

به گزارش مهر، سمیرا برات وند، ضمن اشاره به قدمت دیرینه درمان بیماری‌ها با استفاده از گیاه درمانی در بسیاری از کشورها، گفت: گیاهان دارویی یکی از منابع بسیار ارزشمند در گستره وسیع منابع طبیعی ایران هستند. استفاده از گیاهان برای درمان بیماری‌ها در بسیاری از کشورها و به ویژه ایران قدمت دیرینه ای دارد. […]

۱۷مرداد
سیاه دانه به درمان کووید ۱۹ کمک می کند

سیاه دانه به درمان کووید ۱۹ کمک می کند

به گزارش مهر به نقل از زی نیوز، محققان استرالیایی دانشگاه فناوری سیدنی دریافته اند که سیاه دانه می‌تواند در درمان عفونت کووید ۱۹ مورد استفاده قرار گیرد. این گیاه گلدار، بومی شمال آفریقا و غرب آسیا، قرن هاست که به عنوان داروی سنتی برای بیماری‌های متعدد، از جمله التهاب و عفونت‌ها مورد استفاده قرار […]

۱۷مرداد
رژیم غذایی مبتنی بر ارزن ریسک دیابت را کاهش می دهد

رژیم غذایی مبتنی بر ارزن ریسک دیابت را کاهش می دهد

به گزارش مهر به نقل از زی نیوز، نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف ارزن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد و به کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند. این مطالعه پتانسیل طراحی وعده های غذایی مناسب حاوی ارزن را برای افراد […]

۱۶مرداد
ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبی

ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبی

به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، بر اساس یک مطالعه طولانی ۳۰ ساله، داشتن رژیم غذایی گیاهی در دوران جوانی با کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی در سنین میانسالی همراه است. یک مطالعه دیگر ۱۵ ساله هم نشان داد که خوردن غذاهای گیاهی بیشتر که باعث کاهش کلسترول می‌شود، با کاهش خطر […]

۱۵مرداد
احتمال پیشرفت سرطان با مصرف مداوم بادام زمینی

احتمال پیشرفت سرطان با مصرف مداوم بادام زمینی

به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، نتایج مطالعه محققان دانشگاه لیورپول انگلستان نشان می‌دهد که آگلوتینین بادام زمینی (PNA)، پروتئینی که به کربوهیدرات‌ها متصل می‌شود و پس از خوردن بادام زمینی به سرعت وارد گردش خون می‌شود، با سلول‌های دیواره عروق خون (اندوتلیال) در تعامل است و مولکول‌هایی به نام سیتوکین تولید می‌کند. […]

۱۵مرداد
پیشگیری از بیماری سرطان در کودکان با شیر مادر

پیشگیری از بیماری سرطان در کودکان با شیر مادر

به گزارش مهر، از زمان همه‌گیری ویروس کرونا تا امروز، سازمان جهانی بهداشت (WHO) با تشویق سازمان‌ها، ارگان‌ها و مسئولان حوزه سلامت کشورهای مختلف تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا ضمن ایجاد ایمنی و سلامت مادران در این پاندمی شرایط را برای شیردهی آنان به نوزادان خود فراهم کند. این سازمان امسال […]