• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳

کمبود تخت خالی در بیمارستان‌های آمریکا/ افزایش نرخ ابتلای کودکان

  • 12 شهریور 1400 - 8:37
کمبود تخت خالی در بیمارستان‌های آمریکا/ افزایش نرخ ابتلای کودکان

به گزارش مهر به نقل از دویچه وله، در حال حاضر میانگین روزانه بیماران بستری شده کرونا در ایالات متحده ۱۱ هزار و پانصد نفر است که این رقم فشار سنگینی به کادر درمانی وارد می‌کند و باعث اشباع بیمارستان‌ها شده است.

در ایالات آلاباما، جورجیا، تگزاس، فلوریدا و آرکانزاس تنها ده درصد از تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه خالی مانده‌اند. به گفته یک پزشک شاغل در فلوریدا، ذخایر دارویی و تجهیزاتی اکثر بیمارستان‌ها رو به اتمام است: «می‌ترسیم که به زودی علاوه بر تخت، اکسیژن هم نداشته باشیم. ما دیگر حتی امکان تست هم نداریم».

بی اعتقادی به واکسن

گفته می‌شود بیمارستان‌هایی که با کمبود تخت برای بستری بیماران مواجه شدند، عملاً مملو از افراد واکسینه نشده هستند. مراکز درمانی ۴۰ ایالت آمریکا اعلام کرده‌اند که تنها بین یک دهم تا پنج درصد افراد بستری شده، واکسن زده‌اند. نتایج پژوهش تازه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های عفونی آمریکا (CDC) نیز نشان می‌دهد که احتمال رجوع افراد واکسن نزده به بیمارستان‌ها ۲۹ برابر شهروندان واکسینه شده است.

«آنتونی فائوچی» ویروس شناس برجسته آمریکایی پیوسته تکرار می‌کند که تنها در صورت واکسیناسیون گسترده و همگانی می‌توان دید که نرخ ابتلا چه تغییر فاحشی خواهد کرد. در حال حاضر میانگین تزریق واکسن در ایالات متحده به ۹۰۰ هزار نفر در روز رسیده است.

کودکان در معرض خطر

هر چند کودکان به مراتب کمتر از بزرگسالان به کرونا مبتلا می‌شوند اما هم اینک تعداد زیادی بیمار خردسال یا نوجوان در بیمارستان‌های آمریکا تحت مداوا قرار دارند. در ماه آگوست آمار این گروه سنی در میان بستری شدگان بیش از ۵۲ هزار نفر بود. رقمی که شاید با توجه به حد نصاب ۱۲ سال برای واکسیناسیون در ایالات متحده، چندان عجیب نباشد.

جامعه پزشکان اطفال در آمریکا نیز اعلام کرده که بلافاصله پس از بازگشایی مدارس، تست کرونای ۱۸۰ هزار کودک مثبت شد و بسیاری به قرنطینه رفتند.

اتحادیه بیمارستان‌های کودکان آمریکا اینک در فراخوانی از همه خواسته است که در واکسن زدن لحظه‌ای درنگ نکنند. در فراخوان این اتحادیه که در نیویورک تایمز منتشر شده، آمده است که افزایش موارد ابتلا به کووید نزد کودکان و نوجوانان، عوارض بلندمدت تنفسی، استرس و فرسایش‌های جسمی و روحی جدی در پی دارد و شبکه درمان کودکان را نیز تحت فشار خطرناکی قرار می‌دهد.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=4316

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.