• امروز : سه شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳

قیمت مربا بالنگ با آهک

  • 22 مهر 1401 - 14:38
قیمت مربا بالنگ با آهک

برای داشتن یک روز کاری پر انرژی صبحانه مفصلی بخورید مانند کره بادام زمینی و مربا بالنگ این مربا هم با آهک هم بدون آهک درست می شود با اضافه کردن زعفران به آن یک مربای زعفرانی خانگی با سلیقه و ذوق خود می توانید در خانه تهیه کنید کار سختی نیست، مربای بالنگ یکی از خوشمزه ترین مرباها است که طرفداران زیادی دارد شما می توانید این مربا را به راحتی در منزل تهیه کنید برای تهیه مربا بالنگ باید فوت و فن آن را بدانید این مربا خواص زیادی برای دستگاه گوارش کلیه و کبد دارد.

بررسیهای لازم توسط مجموعه آراد برندینگ از قبل بر روی برندهای معتبر انجام گرفته است و محصولاتی که در این مجموعه عرضه می ‌شوند، همگی مطمئن و درجه یک می باشند و هر آنچه را که براییک مربای بالنگ خوب لازم می باشد، دارا هستند، بنابراین برای داشتن یک خرید مطمئن می توانید روی ما حساب کنید و بهترین برندهای مربای بالنگ را با ارزان ترین قیمتهای روز از ما خریداری کنید.

محصولات متنوعی در این مجموعه به فروش می رسند که همگی از نوع بهداشتی و بسته بندی شده می باشند و در تازه بودن آنها هیچ شکی نیست، فروش محصولات به صورت اینترنتی و کلی نیز در دستور کار است، بنابراین اگر می‌خواهید نوع عالی محصول را تهیه کنید همین حالا و از راه های ارتباطی ما می توانید با کادر فروش ارتباط برقرار کنید.

مربا بالنگ

بیشتر مواد غذایی شیرین و پر انرژی که در اطراف خود می شناسیم، در وعده صبح مورد استفاده قرار می گیرند و مربای بالنگ نیز نمونه ‌ای از آنها می باشد، این محصول بسیار لذیذ و دلچسب است و از ماندگاری خوبی هم برخوردار می باشد.هم اکنون مربای بالنگ به صورت خانگی هم تولید می‌ شود و از لذیذترین شیرینی شناخته می شود که در کنار سایر محصولات صبحانه مانند کره قابل استفاده است، این محصول کاملاً سالم و مغذی می باشد و برای تهیه آن از چند نوع ماده استفاده می گردد که همگی سالم هستند.مربای بالنگ محصولی است که سن و سال نمی شناسد و برای همه بدون محدودیت قابل استفاده می باشد، به شرطی که در مصرف آن زیاده روی نشود.

همانطور که اطلاع دارید،قیمت مربا بالنگ امروزه انواع متنوعی از مرباها مانند مربا آلبالو گیلاسی در بازار موجود می باشند و هر نوع از آنها که به مقدار بیشتری موجود باشد، قیمت ارزان تری خواهد داشت، در خصوص مربای بالنگ هم باید بدانید که به نسبت کمتری نسبت به برخی دیگر از مرباها در بازار موجود می باشد، اما با این حال همیشه با قیمت مناسبی در بازارها عرضه می گردد.محصولاتی که ایرانی هستند و تولید آنها در داخل کشور صورت گرفته می پذیرد، قیمتهای ارزان تری دارند اما نوع وارداتی این محصولات با قیمتهای بیشتری عرضه می گردد، از طرفی باید بدانید که نحوه فروش محصولات نیز اهمیت دارد و در صورتی که فروش آنها به طور مستقیم و بی واسطه انجام گیرد، قیمتهای ارزان تری برای محصولات در نظر گرفته خواهد شد.

مربا بالنگ با آهک

برای پخت مربای بالنگ نکات مهمی وجود دارد اگر هر کدام از آن را رعایت نکنیم مربایی که درست کرده ایم امکان تلخییا نرم و خمیری شدن آن وجود دارد، مربای بالنگ باید تازه بوده و بعد از پخت حالت خشک و ترد داشته باشد طرز تهیه مربا بالنگ در خانه علاوه بر آن که می تواند لذت ‌بخش باشد عطر خوبی در فضای خانه پخش خواهد کرد همچنین به علت استفاده نکردن از مواد افزودنی و نگهدارنده ها برای سلامت خود و خانواده بسیار مفید است.

بالنگ میوه ای از دسته مرکبات است که گوشت آن سفید و پوست زرد رنگ آن بسیار ضخیم و ناصاف است این مربا خواص آرام بخشی دارد و مقوی کبد می باشد و برای رفع خونریزی لثه و تقویت معده مفید است این مربا را می توان هم با آهک و هم بدون آهک پخت که هر کدام معایب و مزایای خود را دارد.

یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین انواع مربای ایرانی مربای بالنگ است که طرفداران زیادی دارد برای پخت مربا بالنگ با آهک باید نکاتی را بدانید ابتدا بالنگها را به صورت حبه اییا به شکل گل و قلب خرد کنید برای این کار از کارد یا قالب استفاده کنید لازم نیست تمام قسمت سفت پوست را بگیرید اگر کمی از پوست آن با گوشت بماند بهتر است زیرا بیشترین عطر آن بر روی پوستش است سپس آنها را درون قابلمه ریخته و به اندازه ای آب می ریزیم که روی سطح بالنگها پر شود قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوشد بعد از جوشیدن آب ۴۵ دقیقه زمان می دهید تا پخت اولیه انجام شود و سپس سریعاً آبکشی می کنیم این کار را سه بار انجام می دهیم سپس بالنگها را درون آب سرد ریخته و هر یک ساعت آب آن را عوض می کنیم این کار را هم چهار بار تکرار کنید این کار را برای گرفتن تلخی بالنگها انجام می دهیم در اینمرحله شربت را آماده می کنیم شکر و آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و قوام بیاید سپس بالنگها را به آن اضافه کرده و به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد تا بالنگها پخته شود.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=30790

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.