۵۰ درصد مرگ و میرها در صحنه تصادفات رخ می‌دهد

  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
۵۰ درصد مرگ و میرها در صحنه تصادفات رخ می‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت نیز در حاشیه این رزمایش در جمع خبرنگاران گفت: طبق آمار، ۵۰ درصد مرگ‌ومیرهای جاده‌ای در صحنه تصادفات رخ می‌دهد.

وی با اشاره به آمادگی بیش از ۳ هزار پایگاه اورژانس و هلال‌احمر برای امدادرسانی به مجروحان، خاطرنشان کرد: تمام بیمارستان‌ها و اورژانس‌ها آمادگی کامل برای پذیرش مصدومان را دارند.

ظفرقندی همچنین به پویش نه به تصادف اشاره کرد و گفت: این پویش ملی نمونه‌ای از وحدت و همبستگی دستگاه‌ها در دولت و نهادها است. رسانه‌ها نقش مهمی در اطلاع‌رسانی به مردم دارند.

وی از آسیب‌های ناشی از مواد محترقه نیز سخن گفت و افزود: در ایام اخیر، بیش از ۴۰۰ نفر مجروح و ۶ نفر در اثر انفجار مواد محترقه جان خود را از دست داده‌اند.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: پلیس و دستگاه‌های امدادی در این رزمایش تأکید داشتند که هدف از این اقدام مشترک، ایجاد فضای ایمن و آرام برای مردم در ایام تعطیلات است.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=87421

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.