خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ مردم کشور ما توانمندیهای بالایی دارند و زمانی که حس کنند دولت به تنهایی قادر به حل مشکلات نیست وارد میدان میشوند و مسائل را حل و فصل میکنند.
رقیه زمانی شصت و یک ساله، فارغالتحصیل مقطع کارشناسی و معلم بازنشسته است که در شهر میمه استان اصفهان به عنوان مدیر عامل «خیریه مهرآفرین» فعالیت میکند.
زمانی که در مدرسه به عنوان معلم دوره ابتدایی فعالیت میکرد، دانشآموزان نیازمندی داشتند که در خانوادههای بیسرپرست و بدسرپرست زندگی میکردند. برخی بانوان توانسته بودند بر اساس توانمندیهای مادران این دانشآموزان برنامهریزی کرده و بسترهایی را برای فعالیتهای آنها آماده کنند. حالا این بانوان در زمینههایی مانند خیاطی، بافتنی، تهیه و تولید و فرآوری محصولات کشاورزی خانگی، مشاغل خانگی، پرستاری در منازل، خدمت در منزل به بیماران و غیره فعالیت میکنند.
کم کم با کمک فرهنگیان و افراد خبره تصمیم گرفتند مؤسسه خیریهای را به ثبت برسانند. این اتفاق در سال ۱۳۹۴ رقم خورد و خیریه آنها با نام مهرآفرین مجوز گرفت.
هدف آنها توانمندسازی افراد است و نمیخواهند فقط به آنها کمک کنند. این افراد تکدیگری را در این شهر تعطیل کردهاند و در صورت مراجعه افراد نیازمند گوی و میدانی در اختیار آنها میگذارند تا با فعالیت خودشان کسب درآمد کنند.
تمام سود حاصل از فعالیت نیازمندان در خیریه به خودشان تعلق دارد و هیچ سودی نصیب مؤسسه نمیشود. افرادی هم که نیاز به آموزش دارند تحت نظر استاد متخصص آن حرفه آموزش میبینند و مشغول به کار میشوند. کمکهای موردی هم به افراد صورت میگیرد. اسامی افرادی که نیاز به تأمین جهیزیه، دارو، آزادی زندانی، هزینه ترک اعتیاد در کمپ و غیره دارند وارد فهرست شده و به ترتیب اولویت مورد حمایت قرار میگیرند. البته افراد نیازمندتر با کمک خیرین و به طور مستقیم مورد حمایت واقع میشوند.
یکی از اهداف مصوب «مؤسسه خیریه مهرآفرین» تأسیس مرکز سالمندان بود که پس از یکسال محقق شد. مردم کشور ما توانمندیهای بالایی دارند و زمانی که حس کنند دولت به تنهایی قادر به حل مشکلات نیست وارد میدان میشوند و مسائل را حل و فصل میکنند.
گرهگشایی؛ از دانشآموزان تا سالمندان
لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=74030