• امروز : پنج شنبه - ۱۹ تیر - ۱۴۰۴

کمیسیون‌های مجلس مسائل جنگ و وضعیت کشور را با وزارتخانه‌ها پیگیری کنند

  • ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نیکزاد در جلسه علنی امروز با تبریک و تسلیت شهادت فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و مردم مظلومی که توسط رژیم بی هویت صهیونیستی به شهادت رسیدند، گفت: مجلس زنده است و همانند گذشته در موضوعات مختلف نقش آفرینی می‌کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: جلساتی با هیأت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌ها برگزار شد و تقسیم کاری صورت گرفت. بر این اساس مقرر شد کمیسیون‌ها با برگزاری جلسات مشترک با وزارتخانه‌های مرتبط، مباحث مربوط به دوران جنگ و وضعیت فعلی کشور را پیگیری کنند تا در خدمت رسانی خللی ایجاد نشود.

وی با تاکید بر نقش آفرینی بین المللی مجلس، گفت: از همکاران می‌خواهم در قالب گروه‌های دوستی و همچنین اتحادیه بین المجالس آسیایی (APA) و اتحادیه بین المجالس جهانی (IPU) ارتباط برقرار کرده و جلسات مجازی برگزار کنند تا اقدامات ددمنشانه ایالات متحده آمریکا و رژیم بی هویت و بی تمدن صهیونیستی محکوم شود.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=92600

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.