• امروز : چهارشنبه - ۳ بهمن - ۱۴۰۳

کشف ۱۲۶۵ میلیارد تومانی کالای قاچاق در مبادی رسمی

  • 23 آذر 1403 - 0:03
کشف ۱۲۶۵ میلیارد تومانی کالای قاچاق در مبادی رسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی با تاکید بر اینکه پلیس امنیت اقتصادی در مبادی رسمی از جمله گمرکات، مناطق آزاد، بازارچه‌های مرزی، بنادر و پایانه‌های مرزی حضوری فعال، هدفمند و تأثیر گذار دارد، عنوان داشت: پلیس گمرک در یک ماه گذشته نزدیک به ۶۹ هزار محموله گمرکی را مورد بررسی و رصد و پایش قرار دادند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به دستگیری تعداد ۲۳۲ نفر قاچاقچی کالا و ارز که قصد داشتند از طریق مبادی رسمی کالای غیر مجاز و قاچاق خود را وارد کنند، گفت: در یک ماه گذشته بیش از سه هزار سند جعلی گمرکی کشف و اجازه بهره برداری از این اسناد برای مفسدان اقتصادی فراهم نشد.
سردار رحیمی با اشاره به توقیف ۱۷۸ دستگاه خودروی حامل قاچاق توسط پلیس گمرک بیان داشت: در ماه گذشته بالغ بر ۱,۲۶۵ میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: پلیس امنیت اقتصادی با حضور در مبادی رسمی تلاش دارد تا با اقدامات ایجابی و سلبی خود با همکاری سایر سازمان‌ها مانع از ورود کالای قاچاق به کشور شود.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=81140

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.