کدام میوه ها قند کمتری دارند/ میزان بالای شکر در میوه های خشک

  • ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱:۰۱
کدام میوه ها قند کمتری دارند/ میزان بالای شکر در میوه های خشک

به گزارش خبرنگار مهر، برخی افراد یه دلیل داشتن دیابت، نمی‌توانند از خوراکی‌های شیرین استفاده کننده و بهتر است میوه‌هایی را بخورند که قند کمتری دارند.
میوه‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند، از پایین‌ترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته اند.
توت‌ها: اینها عموماً میوه‌هایی با پایین‌ترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی دیگر هستند.
لیمو نیز در پایین‌ترین رده قرار دارند.
میوه‌های تابستانی: طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند.
میوه‌های زمستانی: سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شکر پایینی هستند).
میوه‌های گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا کمتر از بقیه است).
میوه‌های خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوه‌های خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=47438

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.