• امروز : پنج شنبه - ۴ بهمن - ۱۴۰۳

کارکرد سینمای دینی قطب‌نماسازی برای وجود آدمی است

  • 21 دی 1403 - 6:01
کارکرد سینمای دینی قطب‌نماسازی برای وجود آدمی است

به گزارش خبرنگار مهر، رائد فریدزاده شامگاه پنجشنبه در پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی اشراق که در سالن همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار کرد: اگر به ریشه مفهوم دین برگردیم، به معنای بستن و پای بست است و واژه عقل این مفهوم را به خوبی می‌رساند.

معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: سینمای دینی در حقیقت تنظیم گر یک قطب نما است تا قبله خود را بیابیم و عقل در این زمینه نقش بسزایی دارد.

وی با تصریح بر اینکه کارکرد سینما تعاملی و رسانه‌ای است، افزود: نگاه سینما باید به سوی مخاطب باشد و در پی تأثیرگذاری باشد.

فرید زاده ادامه داد: مخاطب وقتی تجربه‌ای را با اثر هنری پیدا کند یک بخشی از وجودی‌اش را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: کارکرد سینمای دینی ایجاد پرسش و رهنمود کردن و قطب‌نماسازی برای وجود آدمی است.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=82695

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.