• امروز : یکشنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۳

چرا باید کمتر پیتزا بخوریم

  • 15 خرداد 1402 - 14:02
چرا باید کمتر پیتزا بخوریم

به گزارش خبرنگار مهر، با صنعتی شدن جوامع و تغییر سبک زندگی، گرایش مردم به سمت مصرف غغذاهای آماده و فست فودها، گرایش بیشتری پیدا کرده اند و جامعه ما هم از این قاعده مستثنی نیست.
برای اینکه طعم سوسیس و کالباس مطبوع‌تر شده و مدت زمان نگهداری آنها افزایش یابد، به آنها نیترات و نیتریت اضافه می‌کنند. این مواد با اینکه سبب کاهش فعالیت باکتری‌ها در گوشت‌های فرآورده شده می‌شوند اما موقع سرخ شدن نیترات به نیتریت تبدیل می‌شود. نیتریت هم پس از ترکیب شدن با آمین‌های ثانویه مواد خطرناکی به نام نیتروزامین را تولید می‌کند که ماده‌ای خطرناک و سرطان زا است.
همچنین، وجود چربی‌های اشباع و ترانس در پیتزا، خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها را افزایش می‌دهد.
از سوی دیگر، پنیر پیتزا نیز دارای کالری فراوانی است که باعث افزایش حجم زیادی از کالری در بدن می‌شود.
نکته مهم‌تر، خوردن نوشابه همراه پیتزا هم می‌تواند باعث افزایش کالری، قندخون و…، شود که در نهایت؛ افراط در خوردن پیتزا، می‌تواند ما را درگیر سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت و…، کند.
توصیه کارشناسان تغذیه و پزشکان این است که تا حد امکان، کمتر پیتزا بخورید.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=42934

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.