• امروز : پنج شنبه - ۱۹ تیر - ۱۴۰۴

پوزش آموزش و پرورش بابت وقفه در برگزاری آزمون هماهنگ تجربی پایه نهم

  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
پوزش آموزش و پرورش بابت وقفه در برگزاری آزمون هماهنگ تجربی پایه نهم

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش درباره وقفه در شروع آزمون هماهنگ کشوری علوم تجربی پایه نهم اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

ضمن پوزش از وقفه در شروع آزمون هماهنگ کشوری علوم تجربی پایه نهم که مقرر بود روز یکشنبه ۱۱ خرداد در ساعت ۱۰:۳۰ آغاز شود به اطلاع می‌رساند: در فرایند رمزنگاری پوشه سوالات آزمون هماهنگ کشوری علوم، رمز پوشه اصلی سوالات به اشتباه در سامانه بارگذاری شد. لذا مدارس در بازگشایی سوالات در دقایق ابتدایی آزمون دچار مشکل شدند و مرکز ارزشیابی پس از اطلاع از این موضوع نسبت به اصلاح فایل سوالات و باز ارسال به مدارس مجری آزمون اقدام نمود.

در این مدت دانش آموزان عزیز در مدارس حضور داشتند و مدیران محترم مدارس ضمن تدابیر لازم برای برقراری آرامش روانی دانش آموزان، در پایان آزمون زمان از دست رفته را نیز برای شرکت کنندگان در نظر گرفتند.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=92068

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.