• امروز : چهارشنبه - ۱۸ تیر - ۱۴۰۴

هفته «فیلم و عکس» انجمن سینمای جوانان برگزار می‌شود/ اعلام جزئیات

  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
هفته «فیلم و عکس» انجمن سینمای جوانان برگزار می‌شود/ اعلام جزئیات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، چهارمین هفته «فیلم و عکس» انجمن سینمای جوانان ایران از روز یکشنبه ۲۹ خرداد ماه تا چهارشنبه ۱ تیرماه در محل بنیاد سینمایی فارابی برگزار خواهد شد.

طبق برنامه اعلام شده در این هفته، هر روز از ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۸ در ۲ سانس، تولیدات هنرجویان و فارغ‌التحصیلان دفتر تهران انجمن سینمای جوانان ایران به نمایش گذاشته می‌شود.

پس از آن و از ساعت ۱۸ الی ۱۸:۳۰ فیلمسازان مهمان به نقد و بررسی آثار خواهند پرداخت.

آخرین برنامه هر روز نیز برگزاری کارگاه‌های تخصصی فیلمسازی از ساعت ۱۸:۴۵ تا ۲۰:۴۵ خواهد بود که برنامه آن به شرح زیر اعلام شده است:

بر این اساس روز یکشنبه ۲۹ خرداد ماه داوود رضایی کارگاه «ژانر کمدی در فیلم کوتاه» را برگزار خواهد کرد.

در روز دوشنبه ۳۰ خرداد ماه هم کاوه مظاهری در کارگاه «برنده جنگ اول روز فیلمبرداری» به ارائه تجربیات خود می‌پردازد.

در روز سه شنبه ۳۱ خرداد ماه با حضور پویان شعله‌ور کارگاه «تدوین فیلم» برگزار می‌شود و در روز چهارشنبه ۱ تیرماه کاوه قهرمان در نشست «تجربه‌های کم هزینه» میزبان علاقه مندان خواهد بود.

حضور در برنامه‌های چهارمین هفته «فیلم و عکس» انجمن سینمای جوانان ایران برای عموم علاقه‌مندان رایگان است.

بنیاد سینمایی فارابی واقع در خیابان جمهوری، خیابان ۳۰ تیر، شماره ۵۹ میزبان این برنامه خواهد بود.

منبع : مهر

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=23904

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.