هر سه سهمیه شطرنج غرب آسیا برای جام جهانی به ایران رسید

  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
هر  سه سهمیه شطرنج غرب آسیا برای جام جهانی به ایران رسید

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت های شطرنج زون آسیا با حضور ۴۶ بازیکن در بخش مردان و ۲۰ بازیکن در بخش زنان برگزار شد. این مسابقات سه سهمیه (دو سهمیه مردان و یک سهمیه زنان) برای جام جهانی داشت که هر سه آن به ایران اختصاص پیدا کرد.

در پایان این رقابت ها که طی ۹ دور و به روش سوئیسی بزگرار شد، استاد بزرگ پویا ایدنی و استاد بزرگ بردیا دانشور با ایستادن در جایگاه های اول و دوم و استاد فیده بانوان آناهیتا زاهدی‌فر با ایستادن در جایگاه نخست صاحب سهمیه حضور در جام جهانی شدند.

در جریان این رقابت ها و در بخش مردان سید کیان پورموسوی در رده سوم ایستاد. در بخش زنان هم طناز ازلی و آنوشا مهدیان به ترتیب دوم و سوم شدند.

همچنین در جریان رقابت های شطرنج زون غرب آسیا، آناهیتا زاهدی فر موفق به کسب عنوان استاد بین المللی شد، آنوشا مهدیان صاحب نورم استاد بین المللی شد و آرمین صمیمی هم به عنوان استاد فیده دست یافت.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=89088

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.