• امروز : جمعه - ۲۸ دی - ۱۴۰۳

لیست نقل و انتقالات خود را به باشگاه داده‌ام

  • 13 دی 1403 - 0:01
لیست نقل و انتقالات خود را به باشگاه داده‌ام

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی گل محمدی شامگاه امروز چهارشنبه در نشست خبری پیش از بازی با ملوان بندر انزلی اظهار کرد: برای آخرین بازی نیم فصل اول، تمرینات خوبی را برای برطرف کردن نقاط ضعف پشت سر گذاشتیم و نقاط قوت خودمان را تقویت کردیم. بازیکنان انگیزه خوبی دارند و امیدوار هستیم بازی خوبی بشود.
وی افزود: دوست داشتیم این بازی با حضور بانوان برگزار شود که این اتفاق رخ نداد. همه ما از این موضوع ناراحت هستیم و امیدوارم که مسؤولان نگاه بهتری به این قضیه داشته باشند. بانوان نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند و بخش مهمی از جامعه محسوب می‌شوند. ان شاءالله با نگاه بهتری نسبت به این قضایا راه حل بهتری برای حضور بیشتر و بهتر در ورزشگاه‌ها پیدا کنند.
گل‌محمدی بیان کرد: تیم ملوان یکی از تیم‌های خوب لیگ برتر است، بازیکنان تأثیر گذاری دارد که برای هر حریفی می‌توانند دردسر ساز بشوند از سوی دیگر کادر فنی خوبی دارند و تیم منسجمی هستند. امیدوارم سه امتیاز بازی را در حضور هوادارانمان بگیریم و شرایط خودمان را در جدول بهتر کنیم.
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان تصریح کرد: برای هر دو تیم بازی سختی هست، ما تیم میزبان هستیم و در حضور هوادارانمان انگیزه بالایی داریم. در لیگ برتر همه بازی‌ها سخت هستند.
گل‌محمدی در خصوص نقل و انتقالات باشگاه نیز گفت: نقل و انتقالات برای همه تیم‌ها وجود دارد، همه تیم‌ها برای نیم فصل دوم دوست دارند نقاط ضعف شأن را برطرف کنند و بازیکن بگیرند. نباید قبل از بازی در خصوص نقل و انتقالات صحبت می‌شد و جای ناراحتی دارد. هر تیمی دنبال این است که تیم را تقویت کند و ما هم لیست خودمان را به باشگاه داده‌ایم.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=82239

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.