در بسیاری از مطالعات نشان داده شده قارچ صدفی و نمونه های آن مانند صورتی یا سالمون دارای خواص دارویی ارزشمند از جمله ایمونومدولاتوری، آنتی اکسیدان، ضد التهابی، هیپوکلسترولمی، ضد ژنومیک، ضد هیپرگلیسمی، ضد ویروس، ضد تومور، ویروس نقص ایمنی انسان HIV، ضد جهش زا، هپاتوپروتکتیک، ضد پیری و ضد آلرژیک می باشد.که از این نوع محصول استخراج شده است همچنین در بین قارچها و به عنوان مواد اولیه غذاهای کم کالری نمونه صدفی شناخته و برای درمان بیماریهای مختلف از این محصول استفاده می شود که در پیش‌گیری و درمان استرس اکسیداتیو که باعث ایجاد فشار خون بالا و افزایش کلسترول می‌شودمناسب می باشد.

اجزای پروتئینی از گونه های مختلف قارچ با فعالیت مهارکنندگی بالا کشف و پس از آن پیشنهاد شده که پروتئینهای فعال در قارچها دارای خواص ضد فشار خون بوده و دارای توده مولکولی هستند که می توانند به خوبی این بیماری را کنترل کنند یک نمونه از معروفترین و رایج‌ترین نوع قارچ صدفی، اویستر ققنوس است که در شمال آمریکا به خوبی یافت می شود.فروش اینترنتی و تولید قارچ انواع قارچهای خوراکی به صورت بسته بندی به صورت عمده و با اوزان مختلف را از فروشگاه اینترنتی آراد برندینگ خریداری کنید.

قارچ صدفی صورتی

یک نمونه از قارچهایی که امکان دارد در فروشگاه های مختلف کوچک و بزرگ مشاهده شود که  بسیار متفاوت است: قارچ صدفی می باشد و نمونه ای از آن هم به رنگ صورتی معروف است.این محصول منحصر به فرد دارای ساقه سفید و کلاهک پهن صورتی رنگ که به شکل صدف می باشد و مانند نمونه های دیگر دارای بافتی نرم و آبدار است که ممکن است شما را جذب خود کرده و بخواهید آنها را خریداری کنید، در این صورت جای هیچ مشکلی نیست چراکه دستور تهیه ی غذاهای مختلف با این نوع محصولات وجود دارد و شما می توانید به خوبی از آنها استفاده کرده، خوراکهایی جدید را به پخت غذاهای خود اضافه کنید.قارچ صدفی صورتی از نمونه های خوشمزه و متعلق به گونه های رنگی است و البته رنگهای مختلفی را دارا می باشد .

از نمونه های دیگر انواع قارچ صدفی می توان نام برد قارچ صدفی صورتی نام دارد که در جنگلهای شهر ونکوور هم به صورت خودرو  پیدا می شود و این محصول امروزه به صورت کشت گلخانه ای بوده که دارای طعم بسیار دلپذیری می باشد.البته تفاوتی بین گونه های مختلف قارچ صدفی نیست و هرگونه از آنها برای انواع خوراک و مخصوصا سوپها مناسب می باشد.شرایط بوجود آمده به گونه ای است که می تواند برای دوستداران قارچ کوهی بهتر باشد چرا که به لطف روشهای جدید کشت نمونه های مختلف اصلاح و تولید شده است و اطلاع از بازار مصرف کنندگان، آشپزها، فهرست قارچهای مختلف موجود را برای خریداران مشخص کرده و به طور چشمگیری مصرف این مواد مغذی افزایش یافته است و به تازگی غذاهای متنوع تری از طرف آشپزها ارائه شده که توانسته رونق دوباره به رستورانها  ببخشد.

قارچ صدفی کوهی کبابی

این قارچها غالبا روی چوب درختهای مرده و درختانی که دارای برگ ریز هستند رشد می کنند و کمک زیادی به حفظ محیط زیست و تمیزی هوا می کنند و برای کسانی که علاقمند به پرورش انواع گیاهان و قارچهای خوراکی هستند به صورت روش دستی و گلخانه ای انجام می شود.شما می توانید این صیفی جات خوشمزه را به انواع سوپها، سالادها و نانها اضافه کنید که دارای ارزش غذایی بسیار زیادی می باشد و حتی به صورت سوخاری به همراه سیب زمینی مناسب برای کودکان می باشد، برای آن دسته از افرادی که کمبود ویتامین دی و یا بیشتر در محیطهای دربسته و آپارتمانی زندگی می کنند و در معرض نور خورشید قرار نمی گیرند می توانند با استفاده از این نوع قارچ ها کمبود ویتامین دی به خود را جبران کنند.

امروز در انجام آشپزیهای مدرن و بین المللی بیشتر از مواد خوراکی مانند انواع قارچ صدفی کوهی که دارای پروتئین و منبع انرژی بسیار زیادی هستند، که در  رستورانها در کنار سبزیجات و غذاهای کبابی و گوشتی استفاده های زیادی می کنند که در سبد غذایی خانواده ها نقش بسیار اساسی دارد.شما می‌توانید این ماده غذایی را به انواع سالاد و سوپ دال عدس به صورت خام اضافه کنید که دارای پروتئین زیادی می باشد و  این نوع قارچها بیشتر به قارچ گوشتی مشهور هستند که در ابتدا به صورت محدب هستند  ولی در هنگام رشد صاف می شوند و  دارای طعم بسیار شیرین هستند و میوه آنها در فصل پاییز جمع آوری می‌شود و حتی تا فصل بهار هم ادامه دارد.