• امروز : پنج شنبه - ۱۹ تیر - ۱۴۰۴

سخنگوی باشگاه استقلال: مجوز ساپینتو را نگرفتیم؛ تعیین تکلیف دستیاران

  • ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰

ساعده سیما در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با آخرین وضعیت تیم فوتبال استقلال تهران اظهار داشت: در حال آماده سازی برای برنامه‌های شروع تمرینات هستیم.

او در پاسخ به این سوال که شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان در رابطه با حضور ساپینتو در ایران به باشگاه استقلال اطلاع رسانی کرده است یا خیر، گفت: تا این لحظه هنوز مجوزی از شورای برون مرزی در رابطه با ساپینتو به صورت رسمی دریافت نکرده ایم.

سخنگوی باشگاه استقلال در خصوص روند جذب بازیکنان جدید این تیم تصریح کرد: بر مبنای نظر ساپینتو و مشورت کلارنس سیدورف اسکواد تیم بسته خواهد شد. سیدورف و ساپینتو با هم جلسه داشته‌اند و در ارتباط هستند. این جلسات ادامه دار خواهد بود.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر تمدید قرارداد با بازیکنان استقلال گفت: روند مذاکرات با بازیکنان ادامه دارد و برخی از نفرات در این مدت خارج از کشور بوده‌اند و پس از بازگشت به ایران روند مذاکرات به شکل جدی تری دنبال خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین این مورد را هم باید بگویم که جذب بازیکنان با نظر ساپینتو انجام خواهد شد و مذاکراتی را هم با گزینه‌های مدنظر او داشته‌ایم اما با توجه به شرایطی که برای کشورمان به وجود آمده بازیکن خارجی هم باید راضی شود تا در لیگ برتر بازی کند.

سیما در خصوص گزینه‌های مطرح شده در رابطه با دستیار ایرانی ساپینتو توضیح داد: منتظر هستیم تا ساپینتو وارد ایران شود و سپس در رابطه با دستیار او تصمیم‌گیری شود و دستیار ایرانی او با هماهنگی بین باشگاه و خود ساپینتو انتخاب خواهد شد.

او در پایان و در رابطه با برگزاری اردوی خارجی برای تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوار هستیم که شرایط به گونه‌ای باشد که بتوانیم اردوی خارج از کشور داشته باشیم.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=92817

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.