• امروز : سه شنبه - ۲۴ تیر - ۱۴۰۴

حمله مغزی با مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد

  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۷
حمله مغزی با مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برخی اظهارات مطروحه درخصوص اینکه مصرف سبزی و صیفی‌جات سبب حمله مغزی می‌شود، گفت: هیچ یک از این موارد جنبه علمی ندارند، براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.

وی ادامه داد: مصرف محصولاتی که عملیات پاکسازی آنها در کارخانه‌ها انجام می‌شود، بلامانع بوده و هیچ مشکلی ندارند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: نکاتی که درباره بروز حمله مغزی درپی مصرف سبزیجات مطرح و اینکه در انتها نتیجه گیری شده که سبب بیماری بوتولیسم می‌شود، یک بحث غیر علمی است؛ همانطور که همه صاحب نظران اطلاع دارند این بیماری کاملاً بی هوازی است و اصلاً مربوط به این موارد نیست.

فرهادی در پایان با اشاره به اینکه صیفی جات در شرایط هوازی هستند درحالی که بوتولیسم کاملاً در شرایط بی هوازی سم تولید می‌کند، عنوان کرد: مصرف این محصولات پس از ضدعفونی حتماً توصیه می‌شود.

منبع : مهر

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=10174

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.