به گزارش خبرگزاری مهر، امیر دریادار حبیبالله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه تلاشهای جامعه پرستاری بر هیچکسی پوشیده نیست، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) فرمودند که پرستاران فرشته رحمت بیماران هستند و این یک واقعیت است؛ بنابراین ما قدردان این عزیزان هستیم.
امیر دریادار سیاری ادامه داد: در ارتش جمهوری اسلامی ایران از سالها قبل مدرسه پرستاری وجود داشت و اکنون نیز در دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دانشکده پرستاری برای پرستاران در نظر گرفته شده که با حضور اساتید و مربیان مجرب، وسایل کمکآموزشی و تجهیزات مناسب، یکی از قسمتهای بسیار مناسب برای تربیت پرستاران است.
معاون هماهنگکننده ارتش با اشاره به تربیت و آموزش پرستاران در دوران دفاع مقدس عنوان کرد: پرستاران در هشت سال جنگ تحمیلی در جبهههای حق علیه باطل حضور فعالی داشتند و این حضور در ارتقا سطح سلامت رزمندگان بسیار تأثیرگذار بود.
وی به تأثیرگذاری تجربیات دفاع مقدس در افزایش توان علمی، دانشی و مهارتی کارکنان جامعه پرستاری اشاره و تأکید کرد: جامعه پرستاری نیروهای مسلح باید در سطوح علمی، مهارتی و ایمان بالاتر از دیگر پرستاران باشند؛ چرا که این عزیزان باید بتوانند در زیر آتش و گلوله به وظایف پرستاری بپردازند و در آن شرایط روحیه خود را حفظ کنند.
رئیس ستاد ارتش در ادامه درباره وضعیت بیمارستانهای ارتش گفت: بیمارستانهای ارتش جمهوری اسلامی ایران امروزه در شرایط خوبی قرار دارند؛ به گونهای که مرتباً در حال بازسازی هستند و بخشهای جدیدی به آنها افزوده میشود.
وی با بیان اینکه ارتش ۳۸ بیمارستان در سطح کشور دارد و همه آنها در حال نوسازی و بازسازی هستند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی ارتش بسیار فعال است و از نظر نیروی انسانی، تمام نیازهای تخصصی و فوق تخصصی ارتش و دیگر مجموعههای نیروهای مسلح را برطرف میکند؛ همچنین بیمارستانهای ارتش از نظر تجهیزات نسبت به دیگر بیمارستانها کمبودی ندارند.
معاون هماهنگکننده ارتش خاطرنشان کرد: در راستای تجهیز بیمارستانهای ارتش به وسایل جدید، پیشرفته و دارای فناوری روز اقدامات گستردهای صورت گرفته است.
اهتمام ارتش نسبت به تجهیز و توسعه مراکز درمانی
لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=79160