• امروز : یکشنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۲

امیر واحدی با خانواده شهیدان «کیاحسینی» و «سخایی» دیدار کرد

  • 27 خرداد 1402 - 13:50
امیر واحدی با خانواده شهیدان «کیاحسینی» و «سخایی» دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای تجلیل و تقدیر از صبر و شکیبایی خانواده شهدا و همچنین زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام نیروی هوایی ارتش با مادر شهید خلبان «میرعمید کیاحسینی» و همسر شهید خلبان «یزدان سخایی» دیدار و گفت‌وگو کرد.
شهید خلبان میرعمید کیاحسینی در سال ۱۳۶۲ در رسته خلبانی به استخدام نیروی هوایی ارتش در آمد و در یک ماموریت پروازی در منطقه سروستان به درجه رفیع شهادت نائل شد.
شهید یزدان سخایی در سال ۵۴ در رسته خلبانی به استخدام نیروی هوایی ارتش در آمد و پس از طی دوره آموزش در ایران و آمریکا با درجه ستواندومی به کشور بازگشت و مشغول خدمت گردید و با شروع جنگ به دفاع از حریم هوایی کشور پرداخت و در نهایت در مورخه ۲۱ خرداد ۱۳۶۴ در منطقه خلیج فارس با یک فروند هواپیمای اف ۴ به درجه رفیع شهادت نائل و مفقودالاثر شد که یادمان آن شهید عزیز در قطعه ۵۹ بهشت زهرا (س) نصب شده است.

لینک کوتاه : https://kalannews.ir/?p=43515

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.