به گزارش خبرگزاری مهر، علی صفا، با اشاره به روند صعودی تولید شیرخشک رژیمی طی سالهای اخیر گفت: طبق آمار موجود، میزان تولید شیرخشک رژیمی از سال ۱۳۹۸ تاکنون به طور قابلتوجهی افزایش یافته است و در سال ۱۴۰۲ تولید این محصول به حدود ۶۱ میلیون قوطی رسید.
وی افزود: این روند در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ نیز ادامه داشته و پیشبینی میشود تولید امسال از حدود ۶۲ میلیون قوطی فراتر برود.
https://www.mapleprimes.com/users/IrisaPugh41
https://roomstyler.com/users/irisapugh41
https://www.pubpub.org/user/irisa-pugh
https://www.atlasobscura.com/users/irisapugh41
https://slides.com/irisapugh41
https://notionpress.com/author/1111765
https://doodleordie.com/profile/irisapugh41
https://www.intensedebate.com/people/IrisaPugh41
https://www.icy-veins.com/forums/profile/201505-irisapugh41/
صفا با اشاره به عملکرد تولیدکنندگان اظهار داشت: تولیدکنندگان داخلی با افزایش ظرفیت تولید و پایداری در تأمین نیازها، نقش مهمی در این حوزه ایفا کردهاند. همچنین ورود بازیگران جدید به این صنعت، سهم قابلتوجهی در افزایش تولید و بهبود بازار داشته است.
وی تأکید کرد: توسعه زیرساختهای تولید و حضور تولیدکنندگان جدید، علاوه بر افزایش رقابت در بازار، کیفیت محصولات را نیز بهبود بخشیده است و این امر نقش مهمی در تأمین سلامت تغذیه کودکان دارد.