به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه بارسلونا اسپانیا مطالعه‌ای را در طول بیست سال روی ۶۴۲ شرکت کننده بالای ۶۵ سال انجام دادند.

پروفسور «کریستینا آندرس-لاکووا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما شاخصی از بیومارکرهای رژیمی را بر اساس گروه‌های غذایی که بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای هستند، ایجاد کرده و ارتباط آنها را با مرگ و میر ارزیابی کردیم.»

در طی بیست سال، ۴۲۵ مورد مرگ (۱۳۹ مورد به دلیل بیماری‌های قلبی عروقی و ۸۹ مورد به علت سرطان) وجود داشت. پس از تجزیه و تحلیل مدل‌ها، امتیاز رژیم غذایی مدیترانه ای با استفاده از نشانگرهای زیستی با همه علل مرگ رابطه معکوس داشت.

این مطالعه استفاده از نشانگرهای زیستی غذایی را برای بهبود ارزیابی تغذیه برای افراد مسن نشان می‌دهد.

منبع : مهر